Update | Corné Klijn neemt gas terug op 3FM

TROS-dj Corné Klijn stopt als weekend-dj op 3FM, maar blijft op vrijdagavond de Dance Classics Party maken, zo heeft hij bevestigd aan Radioactive Blog. De 45-jarige dj gaat vanaf februari live uitzendingen van de MotoGP presenteren bij RTL, waardoor de TROS en 3FM op zoek moeten naar een nieuwe presentator voor de Mega Top 50 en Kort & Klijn. Morgen kun je een uitgebreid interview lezen met Corné Klijn naar aanleiding van dit nieuws.

Lees ook:Corné Klijn na 15 jaar weg bij 3FM
Lees ook:Holland Sporter Wilfried de Jong gaat radio maken
Lees ook:Sterren.nl Radio nieuwe zender van de TROS
Lees ook:Rob Trip en Herman van der Zandt presenteren Met Het Oog Op Morgen
Lees ook:Nieuwe website Mega Top 50 met archief en reacties op hits

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Update | Corné Klijn neemt gas terug op 3FM

 1. Jasper

  Verstandig. Corne is een goeie DJ, maar past niet meer op 3fm. Daarvoor is ‘ie toch een beetje te veel blijven hangen in de 90s.

  Ik hoop dat de TROS een leuk jong talent aanneemt. Misschien mag Annemieke wel doorstromen. Die wordt steeds beter bij Uruzgan.FM.

    /   Reply  / 
 2. FL

  Prima dj is Corné, aardige gast bovendien. Hij is door de NPS toen niet zo netjes behandeld en dat is onterecht. Gelukkig is ie toen goed terechtgekomen bij de TROS.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>