Tim Klijn is bijna klaar voor de ochtendshow op Radio 10

Aankomende maandag start Tim Klijn op Radio 10 met ‘Tim in de morgen’. Na vijftien jaar 538, maakt Tim de overstap naar Radio 10. Op Radiofreak is een interview met Tim te lezen. De radiotransfer heeft volgens Tim niks te maken met zijn leeftijd: “Ik had nog wel even meegekund”, zegt de dj. “Ik was immers zeker niet de oudste in de dagprogrammering.

Na 15 jaar Radio 538 vond Tim Klijn het tijd voor een nieuwe uitdaging. “Toen Radio 10 met het aanbod van de ochtendshow kwam, ben ik er serieus over gaan nadenken. De zender draait wat oudere muziek en daar houd ik heel erg van. 538 is echt een hitradio station. Een prachtige formule maar ik heb voor mezelf het idee dat ik nu meer mijn ei kwijt kan.

Bij Radio 10 wil Tim naast een mooie ochtendshow neerzetten, ook helpen om de complete zender omhoog te krijgen in de luistercijfers. “Het is nog een relatief kleine zender. In de beginperiode van Radio 538 waren we ook heel erg bezig met het uitbouwen van het marktaandeel. Terugkijkend vond ik dat de leukste tijd bij 538.

Deze week is hij nog druk bezig met de voorbereidingen voor volgende week maandag als het echt gaat beginnen. “Het wordt een vrolijk ochtendprogramma dat zorgt voor een glimlach op je gezicht. Met nieuws, het gesprek van de dag en veel muziek“, zegt de dj.

Over de concurrentie in de ochtend zegt Tim: “Het wordt een pittige strijd”, maar dat is alleen maar goed. Het geeft mij in ieder geval nog meer een uitdaging.” (Radiofreak)

Lees ook:Nicolas Ruis naar Radio 10
Lees ook:Tim Klijn van 538 naar Radio 10
Lees ook:Tim Klijn blijft bij het lekkerste meisje van de school
Lees ook:Rick van Velthuysen zwaait concurrenten uit [filmpje]
Lees ook:Radio 10 heel trots op nieuwe luistercijfers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>