Radio 10 Gold doneert naar aanleiding succes Top 4000

Radio 10 Gold heeft naar eigen zeggen een goed jaar achter de rug. Niet alleen trok het grootste kabelstation van Nederland in 2008 meer luisteraars (in de maanden oktober en november ruim 90.000 extra mensen) ook de Top 4000 op Radio 10 Gold was in 2008 weer ‘een bijzondere radio-gebeurtenis’. Vele bekende Nederlanders verleenden belangeloos hun medewerking aan de toplijst. Radio 10 Gold wil het succes van de Top 4000 delen en geeft haar luisteraars de kans om niet alleen zelf een prijs te winnen maar ook iets goeds te doen voor mensen die het hard nodig hebben.

Radio 10 Gold zal als steun aan de actie ‘Geef niet bijna.. Geef nu’ het symbolische bedrag van 4.000 euro doneren aan de tien goede doelen die centraal staan bij deze actie.

In de week van 26 tot en met 30 januari 2009 laat het station veertig Radio 10 Gold-prijswinnaars 100 euro doneren aan één van de goede doelen die gelieerd zijn aan Geefnu.nl. De prijswinnaar wint dus zelf een prijs maar mag ook iets schenken aan een ander die het hard nodig heeft. Eén van de Top 4000-dj’s en bekend beautystylist, Tom Sebastian, trapt de actie op maandag 26 januari af tussen 09:00 en 10:00 uur in zijn wekelijkse vaste item ‘Tom’s Beauty Case’.

De actie Geefnu.nl loopt tot 31 januari en is een initiatief van alle in het Radio Advies Bureau (RAB) vertegenwoordigde landelijke en regionale, commerciële en publieke radiostations.

Zie ook:
- Top 4000 dreunt na bereiken #1 verder als digitaal kanaal
- Radiostations steunen samen actie geefnu.nl

Lees ook:Radiostations steunen samen actie geefnu.nl
Lees ook:Radiozenders in teken van Actie 555 voor Pakistan
Lees ook:Serious Request 2007 geeft 2 miljoen mensen schoon water
Lees ook:RTV-acties giro 555 leveren acht miljoen euro op
Lees ook:3FM Serious Request bereikte ruim 10 miljoen mensen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>