Radiozenders in teken van Actie 555 voor Pakistan

De Nederlandse publieke en commerciële radio- en televisiezenders staan vandaag in het teken van Pakistan. Het is geen gezamenlijke actie zoals bij Radio 555, maar wel een actie waar heel veel zenders aan meedoen. Ieder op zijn eigen manier, maar met allemaal één doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor Giro 555 ten behoeve van de Samenwerkende Hulporganisaties.

De watersnood in Pakistan treft miljoenen mensen in dat land en daarom komen de Nederlandse media op donderdag 26 augustus massaal in actie.

De deelnemende radiostations aan Actie 555 zijn Radio 2, 3FM, Radio 538, Q-music, Sky Radio, Radio Veronica, Radio 4, Radio 5, Radio 6, BNR, 100% NL en Radio 10 Gold.

Het programma ‘De Heer Ontwaakt’ op Radio 2 geeft vanuit het basiskamp bij Beeld en Geluid in Hilversum het startschot voor Actie 555. 3FM doet onder andere verslag van vier Serious Talent bands die op Station Amstel spelen voor het goede doel.

Op Radio 538 besteden Evers Staat Op en het middagprogramma van Niek van der Bruggen aandacht aan de ramp, waarbij mensen van hulporganisaties aan het woord komen.

Doneren aan Giro 555 kan door direct geld over te maken op dat rekeningnummer, door te bellen naar 0800 11 12 of een sms met de tekst ‘Pakistan’ te sturen naar 4333 (3 euro donatie).

Zie voor meer informatie ook giro555.nl en actie555.nl.

Lees ook:Radiozenders in actie voor Pakistan
Lees ook:RTV-acties giro 555 leveren acht miljoen euro op
Lees ook:Radio 555 levert 8.634.180 euro op
Lees ook:Radio 555 donderdag in actie voor Haïti
Lees ook:Dit zijn ze: de zenders van Radio 555

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>