Arrow wijzigt naam van Caz!

De uit de ether verdwenen radiozenders Arrow Classic Rock en Arrow Jazz FM hebben er een broertje bij. Caz!, dat onder dezelfde eigenaar valt als de twee Arrow-zenders, is namelijk een naamsverandering ondergaan en heet nu Arrow Caz. Naast de nieuwe naam en een ietwat gewijzigd logo (zie afbeelding), heeft de radiozender ook een compleet nieuwe website. Arrow Caz heeft geen etherfrequentie en zoekt de distributie duidelijk in een andere hoek.


De website van Arrow Caz laat zien dat het radiostation zich richt op het luisteren via de mobiele telefoon. De zender biedt applicaties aan voor telefoons van Nokia, de Google Android, Blackberry en de iPhone.

Verder staat te lezen dat Arrow Caz op korte termijn meer functionaliteiten zal toevoegen aan de website. Ik ben benieuwd wat Arrow Caz gaat doen en of het mobiel radio luisteren het gewenste succes oplevert.

Lees ook:KXradio nu ook op iPhone en iPod Touch te beluisteren
Lees ook:Radio-apps publieke omroep nu ook voor Android
Lees ook:Radioactive nu ook via mobiel
Lees ook:Nokia geeft radio via mobiel een flinke impuls
Lees ook:iPhone apps voor radiozenders PO

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Arrow wijzigt naam van Caz!

 1. Bastiaan

  Heb eens geluisterd naar Arrow Caz! en vind dat ze leuke muziek draaien. Niet zoals HitRadio ofzo. Denk dat ik wel eens ga luisteren, net als naar Arrow Classic Rock.

    /   Reply  / 
 2. egbert woltjes

  Het was al nooit wat, nu is het helemaal niks meer. Wat een verschrikkelijk station.

    /   Reply  / 
 3. gerrit

  Nu Jaren later luister ik nog steeds Caz!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>