iPhone apps voor radiozenders PO

Radio luisteren via je mobiele telefoon hoeft al lang niet meer via de FM. Met applicaties zoals die van tunin.fm en Nokia Internetradio kun je talloze radiostations van over de hele wereld op je mobiel streamen. Vanaf vandaag, vrijdag 19 februari, zijn alle radiostations van de publieke omroep ook via de iPhone te beluisteren. De apps hiervoor zijn gratis te downloaden.

Door de uitbreiding met eigen apps spelen Radio 1, 2, 3FM, 4, 5 en 6 beter in op de specifieke behoefte van de luisteraar.

Naast programma-informatie en de livestream kan de iPhone-eigenaar via de applicatie radiofragmenten terugluisteren, programmagidsen raadplegen en themakanalen beluisteren.

Social media

Met de applicatie kan eenvoudig tussen de verschillende zenders worden geschakeld en social media (facebook, hyves, twitter en e-mail) zijn geïntegreerd.

Lees ook:Radio-apps publieke omroep nu ook voor Android
Lees ook:Nu ook een iPhone-applicatie voor Studio Brussel
Lees ook:iPhone verantwoordelijk voor 10% online luisteren
Lees ook:iPhone aanjager mobiel radio luisteren?
Lees ook:Radio 538 lanceert Evers Staat Op-app

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>