Radioactive nu ook via mobiel

Mobiele telefoons zijn niet meer uit deze tijd weg te denken en steeds meer telefoons die verkocht worden zijn smartphones. Denk daarbij aan de Apple iPhone, Google Android, Blackberry of een Nokia smartphone (zoals die op de foto). De meeste van die telefoons hebben een volledig QWERTY-toetsenbord en dat maakt het e-mailen en internetten een stuk eenvoudiger. Via mobiel internet was Radioactive.blog.nl al te bekijken, maar dat paste nooit mooi in het schermpje van je mobiel. Vanaf nu wel, want alle sites van Blog.nl hebben een mobiele versie.


De blogs in dit netwerk zijn gebouwd via het Content Management System van WordPress. Middels een plug-in detecteert WordPress nu automatisch of je Radioactive via je mobiel bezoekt. Wanneer dat het geval is, krijg je de WordPress Mobile Edition te zien. In het kort betekent dat je Radioactive.blog.nl voortaan nog sneller via je mobiel kunt bekijken en eenvoudig door de pagina’s kunt navigeren.

Wil je trouwens automatisch op de hoogte blijven van de updates op dit radioblog? Abonneer je dan gratis op de rss-feed of volg mij via mijn Twitter-pagina (met het risico dat je soms ook wat privé-zaken kunt volgen…).

Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive.blog.nl!

Lees ook:Mobiele website Radio 538 compleet vernieuwd
Lees ook:Radio 1 gaat mobiel
Lees ook:KXradio nu ook op iPhone en iPod Touch te beluisteren
Lees ook:iPhone aanjager mobiel radio luisteren?
Lees ook:Radio 1 t/m 5 nu digitaal op de mobiele telefoon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>