Radio-apps publieke omroep nu ook voor Android

Het poppetje dat je links ziet is het logo van Android, het open-source besturingsysteem van Google voor mobiele telefoons. Qua verkoop gaan toestellen met Android nog beter dan de iPhone van Apple: dagelijks worden er 200.000 apparaten met Android verkocht.

De publieke omroep heeft enige tijd geleden al iPhone-apps gemaakt voor de publieke radiozenders. Elke zender heeft een eigen ‘vaste’ app, maar met de verschillende apps zijn wel alle publieke zenders te beluisteren. Goed nieuws voor Androidgebruikers: ook voor hen zijn er nu radio-apps van de publieke omroep.

De voornaamste functionaliteit is natuurlijk dat je naar de verschillende zenders kunt luisteren. Daarnaast kan je programma-informatie en de programmagids raadplegen.

De apps zijn te downloaden in de Android Market.

Lees ook:iPhone apps voor radiozenders PO
Lees ook:Regionale omroepen komen met iPhone- en Android-apps
Lees ook:iPhone verantwoordelijk voor 10% online luisteren
Lees ook:Radio 538 en Radio 10 Gold hebben iPad-app
Lees ook:iPhone aanjager mobiel radio luisteren?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>