KXradio nu ook op iPhone en iPod Touch te beluisteren

KXradio is vanaf nu altijd en overal te beluisteren, ook via de iPhone of de iPod Touch. De KX-applicatie is gratis te downloaden via de iPhone app Store. Ook met andere telefoons is het mogelijk om te luisteren naar KX Radio. “Onze doelgroep is bij uitstek mobiel. Met deze service zetten we een belangrijke stap hen altijd en overal te kunnen voorzien van goede muziek via ons radiostation”, aldus Rob Stenders, creatief directeur van KXradio.

Bezitters van de BlackBerry, iPhone, iPod Touch en de meest gangbare mobiele telefoons met Windows Mobile of Symbian, vinden meer informatie over de mobiele applicaties op KXradio.nl.

Het is goed om te zien dat het radiostation voortdurend op zoek is naar ‘nieuwe’ distributiemogelijkheden, want zonder etherfrequentie is KXradio beperkt in haar bereik. KXradio is te beluisteren via internet, de digitale kabel en vanaf nu dus ook op alle smartphones.

Lees ook:Nieuwe website voor KXradio
Lees ook:Gratis iPhone-applicaties voor zenders Sky Radio Group
Lees ook:Wereldprimeur: Tunin.FM lanceert iCarRadio op iPhone
Lees ook:iPhone aanjager mobiel radio luisteren?
Lees ook:Nieuwe iPhone App voor zenders Kink FM

1 Reacties // Reageer

One thought on “KXradio nu ook op iPhone en iPod Touch te beluisteren

  1. iPod Touch

    Mooi zo. Ik was altijd op zoek naar iets van een app er voor. Ik luisterde altijd al via de radio maar nu ook via me iPod Touch dus, beter :D

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>