3FM in de race voor ‘Best Radio Station in the World’

NPO 3FM is genomineerd voor ‘Best Radio Station in the World’. 3FM is genomineerd samen met BBC Radio 1 uit Groot Brittannië, het Australische Triple J en SiriusXM uit de VS. Op 29 april wordt de winnaar bekend op de International Music Industry Awards. De genomineerden zijn bepaald door duizenden muziekprofessionals. Stemmen kan tot 23 februari en doe je hier. Zoals je ziet zijn er nog veel meer categorieën waar prijzen in worden uitgereikt.

Lees ook:Radio 538 drie maal genomineerd voor danceprijzen
Lees ook:Radio 538 drie maal genomineerd voor IDMA
Lees ook:Genomineerden Lokale Omroep Awards bekend
Lees ook:Radio 538 drie keer genomineerd voor IDMA in Miami
Lees ook:Juize.FM en FunX reiken State Awards 2008 uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>