Juize.FM en FunX reiken State Awards 2008 uit

In december worden de State Awards 2008 uitgereikt. Dat gebeurt op initiatief van de pu-blieke omroep BNN, het State Magazine, en radiozenders Juize.FM en FunX. De State Awards zijn publieksprijzen voor talent bin-nen onze landsgrenzen: de beste DJ, het beste album en tien andere categorieën.

 

Wie de State Awards winnen, wordt bepaald door het Nederlandse publiek, met name door de kijkers en luisteraars van BNN, Juize en FunX, waar deze publieksprijs onder de aandacht wordt gebracht.

De State Awards worden uitgereikt in de categorieën beste album, artiest, groep, single, clip, live act, DJ, producer, mixtape/ep. Daarnaast is er een prijs voor de 'rookie of the year' en één DJ kan de 'Juize.FM Drop Your Demo Award' winnen. De genomineerden voor deze laatste prijs zijn geselecteerd door middel van de 'Drop Your Demo'-wedstrijd op Juize.FM. Via de website van de State Awards kan gekozen uit de top 5 demo's die is verkozen is door de Juize.FM-luisteraars.

Tot slot is er de Lifetime Achievement Award die wordt gegeven aan iemand die sinds de beginjaren van de Nederlandse hiphop scène meedraait. Stemmen kan tot 1 december 2008 om 00:00 uur. De uit-reiking van de State Awards vindt plaats in de Melkweg in Amsterdam op 22 december 2008.

Zie ook:
- Juize.FM verdwijnt van de kabel

Lees ook:538 Juize start met gepresenteerde programma’s
Lees ook:3FM Awards voor ‘the best of the best’
Lees ook:Juize.FM nieuwe kweekvijver voor talent?
Lees ook:Kensington en Racoon grote winnaars 3FM Awards
Lees ook:3FM Awards: And the winners are…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>