Radio 538 drie maal genomineerd voor IDMA

Dit jaar worden tijdens de Winter Music Conference in Miami voor de 24e keer de International Dance Music Awards (IDMA) uitgereikt. Net als vorig jaar heeft Radio 538 drie nominaties in de wacht gesleept. Er zijn meer dan vijftig categorieën waarin de dance awards uitgereikt worden en 538 staat op de nominatielijst om gekroond te worden tot ‘Best Radio Station’. Daarnaast heeft de zender twee nominaties in de categorie ‘Best Podcast’, voor zowel ’538 Dance Department’ als voor ‘Tiësto’s Club Life’. 


In 2008 had Radio 538 ook drie nominaties op zak en uiteindelijk ging het station met één award naar huis; Dance Department werd destijds uitgeroepen tot beste podcast van de wereld. De Engelstalige show geniet internationaal populariteit, de uitzendingen van Dance Department zijn inmiddels al miljoenen keren gedownload.

Stemmen voor de International Dance Music Awards kan tot en met vrijdag 27 februari 2009. Het online stemformulier vind je hier, en wees gerust: je hoeft niet alle 51 categorieën in te vullen, alleen je favorieten. Radio 538 is genomineerd in categorie-nummers 15 en 24 (2x). De IDMA worden eind maart uitgereikt.

Zie ook:
- ’s Werelds beste podcast: Dance Department
- Radio 538 drie maal genomineerd voor danceprijzen

Lees ook:‘s Werelds beste podcast: Dance Department
Lees ook:Tiësto heeft de beste podcast
Lees ook:Radio 538 drie keer genomineerd voor IDMA in Miami
Lees ook:Radio 538 drie maal genomineerd voor danceprijzen
Lees ook:Week lang feesten met 538 in Miami

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Radio 538 drie maal genomineerd voor IDMA

  1. Pingback: Lindo Duvall vier dagen vanuit de sneeuw | Radioactive

  2. Pingback: Week lang feesten met 538 in Miami | Radioactive

  3. Pingback: Tiësto heeft de beste podcast | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>