Radio 538 drie maal genomineerd voor danceprijzen

Nog nooit van gehoord, maar ze bestaan al een tijdje: de International Dance Music Awards. Dit jaar worden de internationale danceprijzen voor de 23e maal uitgereikt. De Nederlandse zender Radio 538 is maarliefst drie genomineerd. Het radiostation is genomineerd in drie categorieën: het beste radiostation, de beste podcast en de beste compilatie-cd.

Drie nominaties is zeker niet verkeerd, alleen moet je er wel even rekening mee houden dat er 49 verschillende categorieën zijn waarin awards uitgereikt zullen worden. Radio 538 is genomineerd in de volgende drie categorieën:

Categorie 15: Beste radiostation internationaal (Radio 538)
Categorie 17: Beste compilatie cd (538DanceDepartment)
Categorie 23: Beste podcast (538DanceDepartment)

Stemmen kan via de website van Winter Music Conference. De stembussen sluiten op vrijdag 14 maart en de International Dance Music Awards worden op 27 maart 2008 uitgereikt tijdens de Winter Music Conference in Miami.

Meer Nederlandse trots

Niet alleen Radio 538 is genomineerd, ook 'hun' dj Tiësto heeft een nominatie op zak. Tijs Verwest is net als Slam!FM-dj Armin van Buuren en de andere Nederlanders Ferry Corsten en Sander Kleinenberg, genomineerd in de categorie 'Best European DJ'.  Van Buuren, Tiësto en Corsten zijn tevens genomineerd als 'Best Global DJ'. Ook in andere categorieën als 'Best Radio Mix Show DJ' en 'Best Producer' komen de Nederlandse dj's voorbij als genomineerden.

Het zijn internationale prijzen, maar op dit vlak maakt Nederland wel een grote kans. In ieder geval meer dan bij de European Radio Awards waarbij er geen enkel Nederlands radioprogramma of een Nederlandse dj genomineerd was.

Zie ook:
- Radio 538-dj Tiësto voortaan ook op Top Radio

Lees ook:‘s Werelds beste podcast: Dance Department
Lees ook:Radio 538 drie maal genomineerd voor IDMA
Lees ook:538 Genomineerd voor beste radiostation ter wereld
Lees ook:Tiƫsto heeft de beste podcast
Lees ook:Radio 538 drie keer genomineerd voor IDMA in Miami

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Radio 538 drie maal genomineerd voor danceprijzen

  1. Pingback: Radio 538 drie maal genomineerd voor IDMA | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>