Radio 538 drie keer genomineerd voor IDMA in Miami

Radio 538 maakt drie keer kans op een International Dance Music Award. Het station is genomineerd in de categorieën beste radiozender wereldwijd, beste podcast voor 538 Dance Department en beste podcast voor Tiësto’s club life. De awards worden in maart in Miami uitgereikt tijdens de 25e editie van de Winter Music Conference. De nominaties en uiteindelijke winnaars van de prijzen worden bepaald door het publiek dat kan stemmen.

Radio 538 is al eerder in de prijzen gevallen tijdens deze internationale muziekconferentie. Vorig jaar won Tiësto’s club life de prijs voor beste podcast ter wereld en in 2008 won de podcast van 538 Dance Department deze prijs.

Stemmen voor de IMDA kan via wintermusicconference.com.

Lees ook:Tiësto heeft de beste podcast
Lees ook:Radio 538 drie maal genomineerd voor IDMA
Lees ook:Radio 538 stuurt luisteraars naar Miami
Lees ook:Week lang feesten met 538 in Miami
Lees ook:Radio 538 podcasts dit jaar al 11 miljoen keer gedownload

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>