Mega kerstboom voor station Leiden brandt alleen op geld

De Serious Request actie van 3FM leidt tot vele goede initiatieven om geld in te zamelen voor het goede doel. Volgende week vrijdag (19 december), bij de start van de vijfde editie van 3FM Serious Request, wordt een enorme kerstboom opgetuigd voor het Centraal Station van Leiden. Er moet een hijskraan aan te pas komen om de ballen er in te kunnen hangen. Het leuke van de mega kerstboom is dat de lichtjes erin alleen branden als mensen geld doneren via een speciale website.

 

De Serious Request-actie van 3FM staat dit jaar in het teken van de vluchtelingenkampen. De opbrengst van Serious Request wordt door het Rode Kruis besteed om wat te doen aan de barre situatie waarin miljoenen vluchtelingen zich wereldwijd bevinden.

Om een steentje bij te dragen aan de actie van 3FM, heeft de gemeente Leiden een enorme kerstboom geplaatst voor het treinstation van de stad. Door middel van donaties kunnen mensen de kerstboom voor Leiden CS laten branden. De interactieve kerstboom wordt gevoed door de donaties die online gedaan worden; mensen kunnen aangeven hoeveel minuten de lichtjes aan moeten blijven en uiteraard zit daar een prijs aan verbonden. De opbrengst komt ten goede aan Serious Request.

Erg origineel idee van deze interactieve kerstboom in Leiden! De tecniek voor dit hoogstandje wordt mogelijk gemaakt door Sparkl. Binnenkort meer hierover en natuurlijk foto’s van een -hopelijk brandende- kerstboom.

Lees ook:Grootste kerstboom ter wereld gered door Gordon
Lees ook:Mart Radio haalt 5.000 euro op
Lees ook:Radio Now! FM steunt Dance4Life
Lees ook:Stenders Actie Taxi rijdt 25,5 uur non-stop
Lees ook:Rob Stenders zoekt chauffeurs voor Dakar-race

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mega kerstboom voor station Leiden brandt alleen op geld

  1. Thomas

    Wat een gaaf idee, ben benieuwd of t n btje gaat licht gaat blijven geven :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>