Mart Radio haalt 5.000 euro op

In navolging van de Serious Request-actie van Radio 3FM, waarbij drie dj's zich lieten opsluiten in het Glazen Huis om geld in te zamelen voor het Rode Kruis, organiseerde de lokale omroep Mart Radio eenzelfde actie. Vrijdag 4 januari ging de actie van start en de dj's Cynthia Landburg en Mathilda Rellum waren de twee Surinaamse omroepsters die zich lieten opsluiten in de radiostudio. De opbrengst van de actie is nu bekend.

De Amsterdamse zender wist een kleine 5.000 euro op te halen met donaties die luisteraars deden. In ruil voor de giften werden trouwens -net als bij Serious Request- de plaatjes gedraaid die de luisteraars aanvroegen bij hun donatie.

De opbrengst van de radioactie van Mart Radio gaat naar scholen in het Surinaamse binnenland, wat begeleid wordt door het project Reparatie Intellectuele Schade (RIS).

Zie ook:
- "Wat 3FM kan, kunnen wij ook"

Lees ook:“Wat 3FM kan, kunnen wij ook”
Lees ook:Marathonshow Radio Maria haalt doel niet
Lees ook:Vlamingen halen 3,3 miljoen euro op
Lees ook:Eindstand 3FM Serious Request 2007: 5.249.466 euro
Lees ook:3FM Serious Request breidt uit binnen Europa

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>