Stenders Actie Taxi rijdt 25,5 uur non-stop

3FM Serious Request staat voor de deur en dat betekent dat de dj’s Coen, Paul en Giel voor zes dagen worden opgesloten in het Glazen Huis in Breda. Dat betekent niet dat de andere dj’s van 3FM op hun lauweren kunnen rusten. Actie in de taxi, ook buiten het Glazen Huis! Zo gaat Gerard Ekdom proberen om 50.000 handjes te schudden en probeert Timur Perlin liftend van Malmö naar België en Nederland te komen. Rob Stenders, die vorig jaar nog zelf één van de Glazen Huis-dj’s was, zet zijn producer slash side-kick aan het werk. Met een hele lange taxi.

Voor de gelegenheid wordt de limo van de Haagse band Di-rect geleend. Rob Stenders en Jelmer Gussinklo rijden samen door heel Nederland om mensen op te pikken voor een ritje, uiteraard moet voor deze luxe taxirit betaald worden. De opbrengst van de chauffeursservice van Stenders & co gaat uiteraard ook naar het Rode Kruis, waarvoor Serious Request ieder jaar geld inzamelt. Dit jaar staan de vluchtelingenkampen centraal in de actie van 3FM en de internationale hulporganisatie.

Op woendag 17 december gaat de limousine van Di-rect de weg op. De taxiservice blijft 25,5 uur actief en om Jelmer niet al die tijd non-stop te laten rijden, gaat Rob Stenders mee. Televisiepresentator Joris Linssen, die onder meer ‘Taxi’ gepresenteerd heeft, stapt als eerste in de stretchlimo. Naast hem gaat ook de 16-jarige Somalische rapper Walid mee.

Succes heren! Houd de ogen open en schuif op de stille momenten even de cd van de Golden Earring erin. Die met ‘Radar Love’ en ‘Another 45 Miles’. Dat houd je op de been, of euh… op de weg.

Zie ook:
- Bert Koenders sluit vrijdag het Glazen Huis
- Mega kerstboom voor station Leiden brandt alleen op geld
- Gerard Ekdom gaat 50.000 handen schudden

Lees ook:Gerard gaat 50.000 handjes schudden
Lees ook:Gerard Ekdom komt 2.044 handen tekort
Lees ook:Routinier Ekdom samen met Stenders en Veenstra in Glazen Huis
Lees ook:Gerard Ekdom, Giel Beelen en Coen Swijnenberg in Glazen Huis 2010
Lees ook:3FM Serious Request tussenstand dag #1

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>