Rob Stenders zoekt chauffeurs voor Dakar-race

Wil jij een oude Ford Escort, een geweldige (ahum) Renault Laguna van het eerste type of ga je liever voor een Audi 80 uit 1991? Je mag ze hebben, helemaal gratis. Rob Stenders geeft deze drie oude barrels weg aan luisteraars. De reden? Eind dit jaar vindt de Amsterdam-Dakar Rally plaats en Stenders’ sidekick Jelmer rijdt daarin mee voor Serious Request. Luisteraars kunnen ook hun bijdrage aan het goede doel leveren door de wagens heel naar Dakar te rijden en daar voor zoveel mogelijk geld te verkopen.

Rob Stenders gaat tijdens zijn radioprogramma ‘Stenders Eetvermaak’ drie auto’s doneren voor iedereen die met de ’3FM Serious Request Editon’ van de Amsterdam Dakar Challenge wil meedoen. De occasions die door welwillende autobedrijven beschikbaar gesteld zijn, staan te wachten op luisteraars die de voertuigen naar Dakar rijden.

2.000 euro

Om in aanmerking te komen voor een gratis wagen, moet je minimaal tweeduizend euro aan donaties ophalen voor de stille ramp waar 3FM Serious Request dit jaar aandacht aan besteedt: de bestrijding van malaria. Als je denkt de chauffeur te zijn die Rob Stenders en zijn hulpje Jelmer zoeken, dan kun je jezelf opgeven via Amsterdamdakar.com.

3 weken

De 3FM Serious Request Edition van de Amsterdam Dakar Challenge vertrek op 1 december 2009. De geschatte duur van de trip naar de hoofdstad van Senegal is een krappe drie weken. Het is natuurlijk een beetje afhankelijk van hoe goed het gratis barrel zich houdt ;-))

Verkoop

Zoals gezegd moet je als deelnemer aan de speciale tocht wat donaties meebrengen. Een andere opbrengst van de rally voor Serious Request is de verkoop van de auto’s die Rob Stenders weggeeft, want eenmaal aangekomen in Dakar moet de beschikbaar gestelde auto verkocht worden. Daar in de woestijn kunnen de barrels met gemak nog jaren blijven rondrijden en met de opbrengst van de wagens kunnen weer goede dingen gedaan worden.

3FM Serious Request staat dit jaar in het teken van malaria en wordt gehouden van 19 tot en met 24 december 2009. Het programma ‘Stenders Eetvermaak’ is van maandag tot en met donderdag van 12:00 tot 14:00 uur te horen op 3FM.

Lees ook:Nu ook ringtones van lunchprogramma Rob Stenders
Lees ook:Rob Stenders begint aan laatste week Eetvermaak
Lees ook:Rob Stenders 25 jaar in het vak: een marathonuitzending van 25 uur
Lees ook:Verjaardagsfeestje Rob Stenders
Lees ook:Stenders en Siebelink hebben GEM in de studio

1 Reacties // Reageer

One thought on “Rob Stenders zoekt chauffeurs voor Dakar-race

  1. evert

    gave actie, leuke uitdaging voor Jelmer

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>