Het doek valt definitief voor Leuk Is Anders

Vrijdagmiddag om 14:00 uur is het over en voorbij. Na de allerlaatste uitzending van 'Leuk Is Anders' vorige week, volgt vandaag "de compilation to end all compilations" en dan valt het doek definitief voor het lunch-programma van Dolf Jansen. Vanaf volgende week een nieuw programma en dat zou de moeite waard zijn om te beluisteren…

Als opvolger van 'De Steen en Been Show' presenteerde Dolf Jansen sinds eind jaren negentig het ongeinprogramma 'Leuk Is Anders' op Radio 3FM. Begin juni van dit jaar werd bekend dat het programma per 1 september vervangen wordt, omdat het negatief zou scoren op de kernwaarden van 3FM.

Dolf Jansen liet toen weten niet blij met het besluit van 3FM. De cabaretier verwoordde het als volgt: "Voor mij voelt het zo: een leuk, swingend, eigenwijs en zeer succesvol programma moet wijken voor doelgroepdenken en marketingonderzoeken. Dat is kut, maar tis niet anders."

Jansen is op zaterdagen nog te horen op Radio 2 in het programma 'Spijkers Met Koppen'. Vanaf vrijdag 5 september is er op 3FM tussen 12:00 en 14:00 een ander programma te horen. Op zijn website zegt Dolf Jansen daar over: "En let zeker in september op vrijdag tussen 12 en 14 op 3FM….dat is de moeite waard!"

Nog even afwachten dus wat 3FM en de Vara op dat tijdstip voor programma gaan neerzetten. En met wie als presentator?

Zie ook:
- Leuk Is Anders scoort negatief op kernwaarden 3FM

Lees ook:Afscheid Dolf Jansen van Leuk Is Anders (audio)
Lees ook:L=A scoort negatief op kernwaarden 3FM
Lees ook:Dolf Jansen aan de slag bij Radio 6
Lees ook:Claudia de Breij opvolger Dolf Jansen op vrijdagmiddag
Lees ook:Dolf Jansen kijkt waar we staan

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Het doek valt definitief voor Leuk Is Anders

 1. Erwin

  Ik denk toch Claudia de Breij.

    /   Reply  / 
 2. Jasper

  Ik zeg: eindelijk. ‘Leuk is anders’ is altijd een slappe opvolger geweest van de ‘Steen en Been show’, die overigens op het einde ook al lang niet meer was wat het ooit geweest was. Dolf Jansen was leuk tot eind jaren 90.

  Leuk weetje: Robert ten Brink viel vroeger in voor Jack Spijkerman in de zomer. Dat was nog voordat hij Mr Lingo werd. En dat is nog niet eens Robert’s meest dubieuze rol, want hij kwam ook altijd langs op 5 of 6 december bij de Avondspits…..

    /   Reply  / 
 3. //DESH\\

  Ik vind het erger dat MiddenInDeNachtRick na vanavond niet meer bestaat!

    /   Reply  / 
 4. Bas

  Mijn God… ajb niet Claudia de Breij..

    /   Reply  / 
 5. Kees

  “En let zeker in september op vrijdag tussen 12 en 14 op 3FM….dat is de moeite waard!” Logisch, het is inmiddels bekend dat Dolf komende maand gewoon nog lekker doorgaat! Een mogelijke reden voor deze bijzondere zet zou te maken hebben met de gezondheidsklachten van Claudia de Breij (bekkeninstabiliteit).

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>