Claudia de Breij opvolger Dolf Jansen op vrijdagmiddag

Het lunchprogramma van 3FM op de vrijdag, 'Leuk Is Anders, moest verdwijnen omdat het niet scoort op de kernwaarden van het radiostation. De uren tussen 12:00 en 14:00 worden vanaf 17 oktober iedere vrijdag verzorgd Claudia de Breij die daarmee haar comeback op de radio maakt.

Claudia keert terug met haar show 'Claudia D'r Op', dat ze van 2003 tot 2007 presenteerde bij 3FM. Destijds maakte de Breij het programma van maandag tot en met donderdag, maar vier dagen radio maken bleek de cabaretier niet meer te kunnen combineren met haar andere werkzaamheden. 

In april 2007 besloot Claudia de Breij helemaal te stoppen met radio en Rob Stenders haar plek tijdens de lunch in met het programma 'Stenders Eetvermaak'. Nu keert De Breij terug, zij het voor één dag per week: "Ik miste radio enorm, maar kon het niet meer combineren. Dit kan gelukkig wel; de 3FM-vrijdagmiddag is niet voor niets altijd bezet geweest door cabaretiers. Ik vind het een eer om Dolf Jansen op te volgen'', aldus De Breij in een reactie over haar terugkeer op de radio.

In principe was het de bedoeling dat 'Leuk Is Anders' eind augustus al zou stoppen, maar de beoogde opvolger voor het tijdslot, Claudia de Breij, had last van bekkeninstabiliteit. De radiovrouw beviel eerder dit jaar van een zoontje, genaamd Bing.

Zie ook:
- Leuk Is Anders scoort negatief op kernwaarden 3FM
- Claudia de Breij hondsdolblij met zoontje

Lees ook:Afscheid Dolf Jansen van Leuk Is Anders (audio)
Lees ook:Claudia de Breij in september terug op 3FM
Lees ook:Claudia de Breij mag niet praten
Lees ook:Claudia de Breij acht weken uitgeschakeld
Lees ook:Claudia de Breij trekt zich verder terug uit media

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Claudia de Breij opvolger Dolf Jansen op vrijdagmiddag

 1. Erwin

  Was te verwachten maar terecht. Ik denk dat alleen Claudia een prima vervanger is voor Dolf Jansen. Al zal ik zijn humor wel missen maar die van Claudia kan ik ook wel waarderen.

    /   Reply  / 
 2. Eric

  Waar is de horizontalizering bij 3FM.
  Soms snap ik ze daar echt niet.
  Rob hadden ze er beter neer kunnen zetten.

  Wat heeft de VARA voor voorkeurspositie?
  Eerst Ekdom al gekort door Giel, een wijziging die ik ook niet snap.

    /   Reply  / 
 3. Erik

  Waarom zet de VARA steeds mensen in die eigenlijk helemaal niets met het vak radio-maken hebben? Er zit genoeg talent mij de lokale en regionale zenders in Nederland. Maar nee; daar hebben Claudia weer. Past weer perfect in het rijtje Henk Westbroek, Dolf Janssen en anderen die werkelijk helemaal geen kaas van radio-maken hebben gegeten.
  Jammer!!! En daar betalen we dan belasting voor.

    /   Reply  / 
 4. Bastiaan

  Is al een tijdje bekend. Ik vond, ook al vinden veel anderen dat niet, Leuk Is Anders niet leuk, dus ben hier blij mee.

    /   Reply  / 
 5. Thomas

  leuk! claudia! terug! goed!

    /   Reply  / 
 6. jasper.

  het beste nieuws van de week.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>