Dolf Jansen kijkt waar we staan

Vaste prik op Oudjaarsavond (en soms de dag ervoor) is cabaret op televisie. Naast de bekende namen als Youp van 't Hek en in 2007 Jan Jaap van der Wal, brachten Hans Sibbel en Radio 2 en 3FM-jock Dolf Jansen normaal altijd hun oudejaarsconference. Voor het eerst sinds lange tijd waren Lebbis & Jansen in 2007 niet te zien met hun terugblik op het voorbije jaar. Dan maar een vooruitblik, moet Jansen gedacht hebben.

Beide heren hebben wel een solo-programma gemaakt en die van Dolf Jansen heet 'Geen Oudejaarsvoorstelling'. Die show is vanavond op televisie te zien en het is echt geen terugblik op 2007. Wat is het dan wel? Nou daarover maakt hij niet meer bekend dan te zeggen dat hij kijkt waar we staan, in 2008.

Geen Oudejaarsvoorstelling van Dolf Jansen is zondagavond (06/01) om 22:20 uur te zien op Nederland 3. Op de radio is Dolf aanstaande vrijdag weer te horen, tussen 12:00 en 14:00 met 'Leuk Is Anders'. En natuurlijk zaterdag bij 'Spijkers Met Koppen' op Radio 2.

Lees ook:Dolf Jansen aan de slag bij Radio 6
Lees ook:Het doek valt definitief voor Leuk Is Anders
Lees ook:Afscheid Dolf Jansen van Leuk Is Anders (audio)
Lees ook:L=A scoort negatief op kernwaarden 3FM
Lees ook:Negen weken Zomerspijkers met Dolf Jansen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>