Dolf Jansen aan de slag bij Radio 6

Een negatieve score op de kernwaarden van 3FM betekende vorig jaar het einde van het programma ‘Leuk Is Anders’ van Dolf Jansen. De plek op vrijdagmiddag van 12:00 tot 14:00 werd opgevuld door Vara-collega Claudia de Breij die daarmee haar terugkeer op de radio maakte. Helemaal radioloos was Jansen na het einde van zijn 3FM-programma niet, want op zaterdag presenteert hij nog ‘Spijkers Met Koppen’ op Radio 2. Vanaf komende zondag krijgt Dolf Jansen ook weer een eigen programma, dit maal op de zondagavond op Radio 6.


Dolf Jansen is vanaf zondag 18 januari 2009 wekelijks te horen met een nieuw radioprogramma genaamd ’Afslag Thunder Road’. Het programma dat vernoemd is naar het gelijknamige liedje van Bruce Springsteen is elke zondag van 18:00 tot 20:00 uur te horen op Radio 6. De nieuwe show ging al op 4 januari van start en de eerste twee uitzendingen werden gepresenteerd door Leo Blokhuis. Vanaf komend weekend is de presentatie dus in handen van cabaretier Dolf Jansen.

Jansen kan in ‘Afslag Thunder Road’ zijn lusten botvieren als liefhebber van popmuziek, van zangers met een rafelrandje, van liedjes die goed genoeg zijn en het niet te hoeven hebben van donderend geweld. Wellicht dat Dolf Jansen de zender Radio 6 wat meer op de kaart kan zetten. Vanuit het management wordt hij gestuurd door Florent Luyckx die vanaf maandag 19 januari als interimmanager aan het stuur staat bij Radio 4 en Radio 6. Was dat niet ook de man die Jansen vertelde niet op de kernwaarde van 3FM te scoren?

Naast Dolf Jansen gaat ook Winfried Baijens (bekend van Jeugdjournaal en afkomstig uit 3FM-nachtopleiding) aan de slag bij Radio 6. Baijens is iedere zaterdag en zondag van 16:00 tot 18:00 uur te horen met ‘Weekend Winfried’, een programma voor “de groovy jazzliefhebbers”.

Zie ook:
- Afscheid Dolf Jansen van Leuk Is Anders [audio]
- Claudia de Breij opvolger Dolf Jansen op vrijdagmiddag
- Het doek valt definitief voor Leuk Is Anders
- Ad interim zendermanagers voor Radio 4 en Radio 6

Lees ook:Afscheid Dolf Jansen van Leuk Is Anders (audio)
Lees ook:Claudia de Breij opvolger Dolf Jansen op vrijdagmiddag
Lees ook:Claudia de Breij mag niet praten
Lees ook:Dolf Jansen kijkt waar we staan
Lees ook:Het doek valt definitief voor Leuk Is Anders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>