You’re not serious!?

AP)Een paar weken geleden hadden ze nog de grootst mogelijke ruzie. Nu de stofwolk is opgetrokken, ligt daar ineens een schikking tussen Howard Stern en zijn voormalige boss Les Moonves van CBS Radio. En dat na de haatcampagne die Stern tegen CBS begon. Geld maakt blijkbaar een hoop goed. Oké, Sirius Satellite Radio moet wel ‘serious’ in de buidel tasten ($ 2 miljoen). Maar eerlijk is eerlijk, dan hebben ze ook wat.
De satellietaanbieder heeft namelijk de rechten gekocht van 20 jaar Howard Stern Show, zoals die werd uitgezonden door CBS. Tijd voor een Worst-of.. ehh, Best-of kanaal rond de persoon zelf? Voor alle fans? Misschien dat ze er zelfs Serious Money aan kunnen overhouden. Want wie van spraakmakende radio houdt en niet kiest voor Opie & Anthony, luistert naar de show van Stern. Ik ben geen vaste luisteraar, maar het schijnt dat Howie een paar jaar geleden op zijn top was.
________________________________________________________________

Lees ook:Howard Stern-effect zet door
Lees ook:Opvolger Howard Stern scheldt radiobazen uit
Lees ook:Stern Strikes Back
Lees ook:‘Howard Stern terug op FM’
Lees ook:Shockjock Howard Stern nú gratis en live te horen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>