Shockjock Howard Stern nú gratis en live te horen

Sirius.com)

Leuk voor de liefhebbers: Amerika’s bekendste shockjock Howard Stern is op dit moment live te horen via de website van Sirius Satellite Radio. Het satellietradiobedrijf zet een deel van haar abonnee- kanalen gratis open ter promotie. Op dit moment zit presentator en acteur Danny Bonaduce in de studio bij Stern en zijn sidekick Robin Quivers. Ook Pete Townshend van The Who en Sharon Osbourne (de vrouw van) zijn vandaag te gast bij Howard Stern.

De show gaat voor 80 procent natuurlijk weer om Sterns favoriete onderwerp, dus in die zin is het programma niet zo heel verrassend. Aan de andere kant is het erg leuk om de show weer eens te horen. In feite is de opzet niet veel anders dan we een jaar of tien geleden al zagen in de film Private Parts. Deze must-see movie voor radioliefhebbers was onlangs op de Nederlandse televisie.

Live-commercials

Wat bij ons niet gebruikelijk, maar in de Verenigde Staten heel gewoon is, zijn de live-commercials die Stern tijdens zijn show doet. Zowel binnen als buiten het reclameblok leest hij tussendoor gescripte reclameteksten of dialogen voor, waar de sidekicks soms ook een bijdrage in leveren. Tussendoor kwam overigens ook een Heineken-reclame voorbij :-) .
________________________________________________________________

Lees ook:Opvolger Howard Stern exit
Lees ook:Opvolger Howard Stern scheldt radiobazen uit
Lees ook:Stern Strikes Back
Lees ook:Amerikaanse radio-dj Howard Stern getrouwd
Lees ook:You’re not serious!?

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Shockjock Howard Stern nú gratis en live te horen

  1. Erwin

    The Who heeft ook zijn eigen kanaal daar met 24 uur per dag muziek van The Who. Echt geweldig. Sirius maakt radio waarvoor het is bedoeld. Voor ieder wat wils en je kunt het zo gek niet bedenken welk genre. Fantastisch!

      /   Reply  / 
  2. Erik

    Heb het gisteren ook gehoord, maar vond Stern weinig toevoegen aan wat we niet al van hem kenden, ook nog steeds hetzelfde team, dezelfde stemmen, zelfde soort grappen enz. enz. Stern is van gisteren en Opie & Antony zijn de shockjocks van vandaag! Ze zullen hem voorbij gaan streven op den duur.

      /   Reply  / 
  3. Erwin

    Tja dat blijft altijd een strijd. De Opie & Anthony fans vinden Stern niets. Maar misschien is 2 dagen wat te weinig om je oordeel te fellen. Ik hoor Stern al wat langer via de ‘alternative way’ maar hij is wel veel vrijer geworden. Er gebeuren hilarische dingen in de studio. Echt leuke radio gewoon. Overigens is dat hele Sirius geweldig en maar dan alleen computer radio. Computer radio maar met beleid geprogrammeerd.

      /   Reply  / 
  4. Dirk-JAn

    Erik,

    Dat is natuurlijk wel een beetje kortzichtig. Iemand die tot op zijn laatste ” FM ” dag voor meer dan 10 jaar de luistercijfers domineerde, kan niet opeens vervangen worden door 2 mannetjes die niet eens op de helft van zijn luistercijfers komen, en die welgeteld 35.000 mensen zover kregen om XM Satelliet te kopen. Het gaat Free FM sinds dat hun in de ochtend zitten niet echt voor de wind, terwijl Sirius op dit moment 5.1 miljoen abbonees heeft, en XM op den duur voorbij zal gaan. O&A zijn best aardig hoor, maar zijn niet opeens de shock jocks van vandaag. Sterker nog, Stern is pas net begonnen.

      /   Reply  / 
  5. Erwin

    Tevens worden O&A net als Stern in der tijd behoorlijk gecencureerd dus is het totaal niet te vergelijken met wat Stern op dit moment doet. O&A zijn wat dat betreft erg saai omdat ze die vrijheid niet hebben. Die moeten ze bewaren voor hun satelliet activiteiten maar zover ik dat eens beluisterd heb vind ik dat ook alles behalve spannend…

      /   Reply  / 
  6. Dirk-JAn

    Het is natuurlijk ook best raar.

    Als ze echt zo succesvol op satelliet waren, dan hadden ze ook niet in de etalage gehoeven op de FM. Ik vind het prima als er een volgende generatie opstaat, maar zeg dan eerlijk dat Stern je allergrootste inspiratie is geweest en dat je eigenlijk hoopt op een zelfde carriere. Zeg niet dat Stern niks is, terwijl je zelf 10 jaar geleden naast de radio zat.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>