Howard Stern spuwt gal bij David Letterman

Radioactive.blog.nl | Howard Stern [ foto CBS ] De vete tussen Howard Stern en CBS-topman Leslie Moonves gaat vrolijk verder. Amerika’s shockjock liet zich in de Late Show van David Letterman op niet mis te verstane wijze uit over oud-acteur en omroepdirecteur Moonves.

Saillant detail: de Late Show wordt uitgezonden door… CBS. Sterns voormalige werkgever eist voor de rechter tientallen miljoenen dollars schadevergoeding wegens contractbreuk en misbruik van zendtijd. De dj noemt het een afleidingsmanoevre voor de slechte luistercijfers na zijn vertrek.
Stern staat erom bekend dat hij graag provoceert. Hij had een T-shirt aan met een afbeelding van Leslie Moonves en zijn vrouw bij de uitreiking van de Oscars. Boven de foto stond de tekst ‘I hate Les Moonves’. Hij noemde hem een ‘derderangs Loveboat-acteur’ die zichzelf een salaris toekent van 57 miljoen dollar, terwijl hij de radio-afdeling van CBS ‘de afgrond’ in leidt.

Letterman nam het (quasi-politiek correct, want hij en Stern zijn vrienden) op voor zijn baas Moonves. Daarop zei Stern: "Je moet oppassen. Deze man kwam tijdens mijn laatste show langs en vertelde dat ik geweldig werk deed voor het bedrijf en wenste me succes. Na afloop vertelde hij doodleuk dat hij me in de lucht had gehouden omdat hij me toch achteraf kon aanklagen. Dat is waarschijnlijk wat hij ook voor jou in petto heeft."

De shockjock bedankte CBS in eigen stijl voor de gratis publiciteit die de komende rechtzaak hem oplevert: "Dat was echt een briljante actie van hen. Iedereen was me eigenlijk al vergeten en nu ben ik terug!" Op de website van de Late Show staat een klein deel van het gesprek, want veel uitspraken van Stern zijn eruit geknipt.

Hoe dan ook, de dj kon met zijn optreden (op CBS televisie!) wel veel gratis reclame maken voor zijn huidige werkgever. Tel maar eens het aantal keren dat hij Sirius Satellite Radio noemt! Ook CBS News schreef over de performance van Stern bij David Letterman (zie ook de links naast het artikel).

Lees ook:

Opvolger Howard Stern scheldt radiobazen uit
Stern Strikes Back
________________________________________________________________

Lees ook:Stern Strikes Back
Lees ook:‘Howard Stern terug op FM’
Lees ook:Opvolger Howard Stern scheldt radiobazen uit
Lees ook:Howard Stern-effect zet door
Lees ook:Shockjock Howard Stern nĂș gratis en live te horen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>