Kavel A7 woensdagavond on air

1212kavel-a7De zenders van Kavel A7 zijn woensdagavond allemaal on air. Dit meldt Radio TV Nederland. Het is nog steeds niet bekend wat er op de zenders uitgezonden gaat worden.  

100%NL laat weten dat er een nieuwe muziekzender gestart zal worden. Welke muziekzender dat wordt horen we aanstaande donderdag, want dan start het station zijn uitzendingen.

Ad Venture Radio B.V., een dochter van 100%NL, was op de recente veiling de enige van de zeven aanvragers die voldeed aan alle in de veilingregeling gestelde eisen. Het bedrijf heeft een bod uitgebracht van 828.819 euro. Eerder zonden Yorin FM en Caz! uit op het kavel en de recentste gebruiker was Arrow Classic Rock, die de licentiekosten niet kon opbrengen.

UPDATE:

Herbert Visser, de directeur van 100%NL, laat weten dat de zenders om 22:00 aangaan om technische mankementen te voorkomen, vrijdagmorgen om 10:00 zal het nieuwe station zijn uitzendingen starten.

Lees ook:Kavel A7 naar 100%NL
Lees ook:Bedrijf zoekt investeerders voor Kavel A7
Lees ook:PCM verkocht belang in Arrow-stations voor 1 euro
Lees ook:Voor de zomer nieuw commercieel station op kavel A7
Lees ook:Veiling Kavel A7 gesloten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>