Veiling Kavel A7 gesloten

Het leek erop dat er weinig of geen biedingen zouden zijn op het landelijke kavel A7, maar er blijken toch geinteresseerden te zijn. Bedrijven hadden van 24 april tot en met 22 mei de kans om een bod te brengen op het landelijke frequentienet en daar zijn 7 gegadigden uit gekomen. Er kon ook op een regionaal commercieel kavel (kavel B38) en een regionale AM-frequentie (kavel C08) geboden worden.

Welke partijen hebben geboden wordt niet bekendgemaakt, hoewel wij van RadioActive wel een bepaald vermoeden hebben. Het bedrijf uit Soest, die vorige week een advertentie plaatste in het Financieel Dagblad. Hoewel niet met zekerheid kan worden gezegd of ze ook daadwerkelijk een bod hebben uitgebracht. Wel wordt in juli duidelijke welke partijen de veiling daadwerkelijk hebben gewonnen, zodat de desbetreffende stations zo snel mogelijk kunnen gaan uitzenden.

Op dit moment worden de kandidaten getoetst of de aanvragen voldoen aan de Mediawet en de veilingregeling. De kavels mogen daarna gebruikt worden tot 31 augustus 2017.

Lees ook:Veiling kavel A7 gestart
Lees ook:Voor de zomer nieuw commercieel station op kavel A7
Lees ook:Bedrijf zoekt investeerders voor Kavel A7
Lees ook:Voorbereidingen gestart voor veiling kavels A7, B08 en C08 in april
Lees ook:Kavel A7 naar 100%NL

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>