Bedrijf zoekt investeerders voor Kavel A7

Drie weken geleden begon de veiling van het tot nu toe braakliggende kavels A7, B38 en C08. Bedrijven en personen kunnen een bod uitbrengen op het kavel voor een nieuwe commerciële radiozender. Het bleef de afgelopen weken verdacht stil, totdat vanochtend bekend werd dat een bedrijf uit Soest investeerders zoekt.

Dat meldt Broadcast Magazine op basis van een advertentie in het Financieel Dagblad. Het gaat om het bedrijf Questore uit Soest. Richard Borsboom, verantwoordelijk voor het algemeen- en veranderingsmanagement van Questore, zoekt investeerders om een bod te kunnen doen op het kavel.

Borsboom heeft vertrouwen in zijn ‘betrouwbaar en winstgevend’ businessplan, en belooft je daarom een rente van tien procent. Er staat niet veel informatie in de advertentie, maar het zou in ieder geval gaan om een ‘muziekproject met een bekende, goede naam’.

Het is nog onbekend of de oproep van Borsboom al veel investeerders heeft getrokken, maar daar weten we snel meer over wanneer bekend wordt gemaakt wie het kavel heeft ‘gewonnen’.

Er kan nog tot 22 mei 14.00 een bod worden uitgebracht op het kavel.

Bron: Broadcast Magazine

Lees ook:Veiling Kavel A7 gesloten
Lees ook:Bel of mail de hoofdredacteur van BNR Nieuwsradio
Lees ook:Poll februari: Kavel A7 moet worden…
Lees ook:Radiozenders debet aan lagere winst De Persgroep
Lees ook:Voor de zomer nieuw commercieel station op kavel A7

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>