Kavel A7 naar 100%NL

100% NLDe strijd om Kavel A7 is eindelijk ten einde, 100%NL heeft het winnende bod gedaan. Het gaat om een aanzienlijk bedrag, Ad Venture BV, een dochter van 100%NL, heeft €828.819 geboden om het kavel tot 31 augustus 2017 te mogen gebruiken. Ook het regionale 8FM heeft een kavel verkregen, zij mogen voor €40.888 rond de Kaatsheuvel gaan uitzenden.

Voor de landelijke FM-vergunning, kavel A7, waren 7 aanvragen op tijd ingediend. Wat er precies op zal worden uitgezonden, is nog niet duidelijk. Volgens directeur Herbert Visser wordt vanaf nu heel hard gewerkt aan het zo snel mogelijk in de lucht brengen van de zender, en zal nadere informatie zo spoedig mogelijk volgen.

A7 staat sinds de zomer van 2009 leeg. Voorheen gebruikten Yorin FM, Caz en Arrow Classic Rock het kavel. Die laatste ging ermee failliet, omdat het rockstation de jaarlijkse verplichting van -destijds- 4 miljoen euro niet kon opbrengen. Ook de beide voorgangers van Arrow verloren vele miljoenen euro’s met dit kavel. Een eerdere verdeling mislukte omdat de vraagprijs te hoog was.

Het nieuwe station is binnenkort in een groot deel van Nederland via FM te ontvangen en zal ook via DAB+ te ontvangen zijn.

Lees ook:Arrow Classic Rock gaat non-stop verder
Lees ook:Voor de zomer nieuw commercieel station op kavel A7
Lees ook:Poll februari: Kavel A7 moet worden…
Lees ook:Veiling Kavel A7 gesloten
Lees ook:Geen Arrow Rock Festival dit jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>