Nominaties ‘Lokale Omroep van het Jaar’ bekend

Ook dit jaar wordt er door de OLON weer een omroep van het jaar gekozen. Alle deelnemende omroepen aan de Lokale Omroep Awards 2013 deden mee in de strijd om de titel ‘De Lokale Omroep van het Jaar 2013’. Uiteindelijk bleven 7 lokale omroepen over die zijn genomineerd door deze titel. Vorig jaar won TV Enschede FM de titel.

Bij de selectie van deze omroepen is onder meer gelet op: gevarieerde programmering met dagelijks actueel nieuws, lokale verbondenheid, gebruik van nieuwe mediatechnologieën en een actuele, informatieve website.

De genomineerden:
1. Alphen aan den Rijn: Lokale Omroepstichting Alphen aan den Rijn (Alphen Stad FM/TV)
2. Asten, Someren: Stichting Omroep Asten Someren (SIRIS)
3. Maastricht: Stichting Kabelomroep Zuid-Limburg (RTV Maastricht)
4. Midden Delfland,Westland, Maassluis: Stichting WOS (WOS Media)
5. Groningen: Stichting Omroeporganisatie Groningen (OOG)
6. Oss: Stichting Omroep Maasland (Dtv – Maasland FM)
7. Venlo: Omroep Venlo

Op vrijdag 7 juni wordt de Lokale Omroep van het Jaar bekend gemaakt in Beeld en Geluid in Hilversum als afsluiting van de Week van De Lokale Omroep (1 t/m 7 juni 2013). Dan worden ook De Lokale Omroep Awards 2013 uitgereikt, de prijzen voor de beste programma’s van de lokale omroepen.

Lees ook:Genomineerden Lokale Omroep Awards bekend
Lees ook:Nominaties voor Lokale Omroep Awards bekend
Lees ook:Inschrijving Lokale Omroep Awards 2011 van start
Lees ook:Lokalo van de week: RTV Maas en Mergelland
Lees ook:OLON: ‘Het woord is aan minister Plasterk’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>