Inschrijving Lokale Omroep Awards 2011 van start

Lokale omroepen in Nederland opgelet: de inschrijving voor de Lokale Omroep Awards 2011 is geopend. Op woensdag 15 juni 2011 worden de awards voor de derde keer uitgereikt in het Beeld & Geluid in Hilversum. De categorieën waarin prijzen te winnen zijn: Beste Radioprogramma, Beste Televisieprogramma, Presentatietalent, Crossmediaal gebruik en Lokale Omroep van het Jaar.

In de jury van de Lokale Omroep Awards 2011 zitten: voorzitter Marieke de Vries (NOS Journaal), Jeroen Latijnhouwers (Editie NL, RTL4), Timo Kamst (Opleidingscoördinator 3FM), Iwan Reuvekamp (Program director Q-music) en Fleur Wallenburg (NOS Headlines). Bij de beoordeling let de jury onder andere op originaliteit, vernieuwing en de beschikbare middelen (tijd en geld). Iedere inzending krijgt een persoonlijk juryrapport met daarin tips en adviezen.

Onthoud wel: inzendingen moeten uiterlijk 1 maart 2011 binnen zijn. Kijk voor meer informatie op de website van de Organisatie van Lokale Omroepen in Nederland.

Lees ook:Genomineerden Lokale Omroep Awards bekend
Lees ook:Winnaars Lokale Omroep Awards in De Zomer Draait Door
Lees ook:Nominaties voor Lokale Omroep Awards bekend
Lees ook:Nominaties ‘Lokale Omroep van het Jaar’ bekend
Lees ook:Aandacht voor lokale omroep-vrijwilligers op Radio 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>