Patrick Kicken houdt muziekmarathon op Radio Veronica

Gisteren kon je al lezen dat Veronica-dj Patrick Kicken zijn gehele cd-collectie gaat weggeven. Hij twijfelde nog op de manier waarop, maar inmiddels is hij eruit: Kicken’s Muziek Marathon. Aanstaande donderdag om 12.00 begint de uitdaging. Dan begint Patrick Kicken met drie luisteraars aan de luistermarathon.

De luisteraar die het langst onafgebroken kan luisteren naar de verschillende albums wint de collectie van ruim 5000 cd’s. De marathon gaat net zolang door totdat er een winnaar is en is te zien via de webcam.

Gezien de marathon wel eens uren kan gaan duren, moeten er veel albums worden uitgekozen en daar mag iedereen bij helpen. Op deze site kan je stemmen op de albums die Kicken en zijn tegenstanders zullen moeten gaan luisteren. Steun je ze door een album uit te kiezen van The Beatles of laat je ze liever uren lang luisteren naar de liedjes van Rammstein?

Patrick Kicken is alvast zijn zolder aan het opruimen en speelt hij af en toe een beetje vals: ‘@KICKEN Deze cd gaat naar oud-collega @PeterTeekamp.’ Morgen kun je zelf aanschouwen hoeveel cd’s de dj daadwerkelijk aan de winnaar geeft. Zijn collectie is te zien in de studio van Veronica en er is een speciale luisterzithoek om naar alle albums te luisteren.

Lees ook:Merlijn Kreulen wint Kicken’s Muziek Marathon
Lees ook:Patrick Kicken geeft complete cd-collectie weg
Lees ook:Kicken gaat kaal bij 20.000 volgers
Lees ook:Non-stop EK-wedstrijden kijken bij Veronica’s EK Marathon
Lees ook:Patrick Kicken in augustus terug op Radio Veronica

1 Reacties // Reageer

One thought on “Patrick Kicken houdt muziekmarathon op Radio Veronica

 1. Peter vd Leek

  Leuk, dacht ik.
  Eindelijk eens andere muziek dan dat eeuwig en altijd hetzelfde op Veronica.
  Maar helaas, ze zenden het niet uit.
  Dus gewoon weer de hele dag Guns’n Roses, Aeroshit, U2, Police en Nikkelbek op het werk.
  Jammer hoor.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>