Patrick Kicken geeft complete cd-collectie weg

Radio Veronica-dj Patrick Kicken gaat zijn hele cd-collectie weggeven. Naar eigen zeggen zijn dit er ruim 5000. De dj wil door middel van een wedstrijd al zijn cd’s aan één iemand geven. Kicken twijfelt nog over wat voor soort wedstrijd het gaat worden.

De dj presenteert sinds kort de Album Top 1000 Allertijden. In de uitzending van afgelopen zondag maakte hij bekend zijn duizenden cd’s weg te willen geven. Naar aanleiding van de Album Top 1000 Allertijden, die binnenkort te horen is op Radio Veronica, nam Kicken eens een kijkje op zolder en trof daar zijn mega collectie. De dj gaat binnenkort verhuizen en ziet het niet zitten om al zijn duizenden cd’s mee te verhuizen. ‘Het is een mega klus om de cd’s van A naar B te krijgen’, zegt hij in het radioprogramma.

Kicken weet nog niet precies wat voor een wedstrijd het wordt. Hij zit te denken aan een wedstrijdje ‘wie het langst albums kan luisteren’. Mocht je het dan van hem winnen, dan mag je de cd’s hebben. ‘Voor mijn part twee dagen en nachten achter elkaar. Als je het dan volhoudt om langer cd’s te luisteren dan ik, dan win jij mijn hele cd’s collectie’, zegt de dj.

Heb jij interesse in de cd-collectie van Patrick Kicken en genoeg concentratie om dagenlang naar cd’s te luisteren. Mail dan naar [email protected]

Luister hier het fragment.

Lees ook:Merlijn Kreulen wint Kicken’s Muziek Marathon
Lees ook:Patrick Kicken houdt muziekmarathon op Radio Veronica
Lees ook:Patrick Kicken in augustus terug op Radio Veronica
Lees ook:Patrick Kicken niet in het weekend, maar doordeweeks
Lees ook:‘Keihard Kicken’ nieuwe weekendshow Patrick Kicken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>