Merlijn Kreulen wint Kicken’s Muziek Marathon

Precies 55 uur op een koptelefoon non-stop albums luisteren. Ik zou bij de 12 uur in slaap zijn gevallen, maar de drie overgebleven kandidaten van Kicken’s Muziek Marathon wisten het 55 uur vol te houden. En dat allemaal voor die prijs: de complete CD-collectie van dj Patrick Kicken. Uiteindelijk heeft Radio Veronica besloten om een benaderingsvraag te doen na 55 uur, gezien de gezondheid van de drie. De benaderingsvraag ging over hoeveel albums ze de afgelopen 55 uur hebben geluisterd.

Uiteindelijk zat Merlijn Kreulen (24) uit Harderwijk er het dichst bij, en daar is hij blij mee. “Ik sta helemaal te shaken, echt geweldig! De prijs is fantastisch, maar het was ook erg bijzonder om de afgelopen 3 dagen bij Radio Veronica door te brengen. 55 unieke uren: ik zou het zo weer over doen!”

De muziekmarathon werd gehouden omdat maandag de start is van twee weken ‘Album Top 1000 Allertijden’. Radio Veronica-dj Patrick Kicken was aan het verhuizen en zag al zijn CD’s op zolder en vond het geen optie om alles mee te nemen. Toen bedacht hij maar deze wedstrijd, waar hij zelf ook aan meedeed. Kicken zelf gooide alleen al snel de handdoek in de ring na 16 uur en 33 minuten. “Ik trok het niet meer. Ik heb zelfs geprobeerd de kandidaten om te kopen met geld, maar ze zijn veel te enthousiast. Die drie gaan nog wel een tijdje door. Mijn cd collectie weggeven doe ik met pijn in mijn hart, maar dit zijn zulke doorzetters, zij verdienen deze prijs!”

De Album Top 1000 Allertijden begint maandag om 12.00 op Radio Veronica.

Lees ook:Patrick Kicken geeft complete cd-collectie weg
Lees ook:Patrick Kicken houdt muziekmarathon op Radio Veronica
Lees ook:Album Top 750 van start op Radio Veronica
Lees ook:Veronica’s Album Top 1000 staat online
Lees ook:The Joshua Tree van U2 ‘beste album aller tijden’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>