Non-stop EK-wedstrijden kijken bij Veronica’s EK Marathon

Het Europees Kampioenschap voetbal 2008 gaat komende zaterdag van start en dat betekent dat de voetbalfans weer uren voor de televisie zitten om geen wedstrijd te missen, zeker niet van Oranje. Maandag 9 juni is de eerste wedstrijd van Nederland en op diezelfde dag start Radio Veronica met de EK Marathon. 's Morgens vroeg bij 'Kicken Wordt Wakker' is de kick-off van de wedstrijd waarbij vijf Veronica-luisteraars opgesloten…

worden in een glazen huis om daar non-stop EK-wedstrijden te gaan kijken. De kandidaat die het langste, zonder in slaap te vallen, naar het EK kan kijken, wint tickets voor de finale van het EK 2008. 

Veronica's EK Marathon doet me denken aan de non-stop bel-actie van Yorin FM (toen het radiostation nog bestond). Tientallen luisteraars moesten samen met een partner continue aan de telefoon blijven hangen én blijven praten. De gesprekskosten waren geen probleem, want dat werd gesponsord door KPN.

De EK Marathon van Radio Veronica wordt gesponsord door Ziggo, de nieuwe naam voor het fusiebedrijf tussen @home, Multikabel en Casema. En je raadt het al, zij bieden inderdaad televisiediensten aan. Vandaar ook dat Veronica het heeft over het 'EK in HD-kwaliteit' (zie wikipedia voor uitleg HD). De winnaar van de marathon mag naar de EK-finale en de andere deelnemers gaan naar huis met een HD-box en een Oranje EK-pakket.

De Marathon EK-kijken bij Radio Veronica gaat maandag 9 juni 2008 van start, 's morgens bij Patrick Kicken en Jan Paparazzi.

Zie ook:

- Mega voetbal Veronica rolt door Nederland

Lees ook:Afzien tijdens Marathon EK-kijken
Lees ook:Rick van Velthuysen houdt WK-marathon
Lees ook:61 Uur wakker blijven goed voor twee tickets EK-finale
Lees ook:Merlijn Kreulen wint Kicken’s Muziek Marathon
Lees ook:Patrick Kicken houdt muziekmarathon op Radio Veronica

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Non-stop EK-wedstrijden kijken bij Veronica’s EK Marathon

 1. Eric

  Dit is echt schaamteloos jatwerk van Radio Veronica. Twee jaar geleden hadden ze bij Caz exact dezelfde actie rond het WK. Luisteraars moesten zo lang mogelijk voetbalwedstrijden kijken zonder in slaap te vallen.
  Kunnen die gasten daar nou echt niks zelf bedenken?

    /   Reply  / 
 2. Jeroen

  Haha! Redelijk genant inderdaad. Misschien kunnen ze ook eens een leuke actie doen voor het goede doel. Dat ze dan drie DJ’s in een glazen huis stoppen, ofzoiets. Zomaar een gratis ideetje van mij!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>