Radio Decibel op meer plekken op de kabel

Regio Amsterdam, Alkmaar, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en Utrecht. Daar was Radio Decibel al in de ether te vinden, maar vanaf woensdag 1 juli 2009 is het commerciële hitstation ook in andere delen van Nederland te ontvangen. Decibel neemt vanaf die datum een aantal frequenties op de analoge kabel in gebruik waardoor de distributie van het station in Gelderland, Flevoland en Friesland vergroot wordt. Naast de huidige etherfrequenties in de Randstad en de regio Eindhoven en de uitbreiding op de analoge kabel, was Decibel ook al via de digitale kabel te ontvangen.

Lees ook:KX Radio start doorgifte via digitale kabel
Lees ook:Radio Decibel buiten Randstad van analoge kabel
Lees ook:Radioactive headlines week 44
Lees ook:Moeder Rob Stenders kan haar zoon nu ook digitaal horen
Lees ook:Radio 10 nieuwe landelijke zender

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>