Moeder Rob Stenders kan haar zoon nu ook digitaal horen

KX Radio, van een hobby-internetstation tot een professioneel radiostation dat via een groot aantal kanalen te beluisteren is. KX Radio ontwikkelt zich net zo snel als Caz! wordt ontmanteld. Begin november startte UPC al met de doorgifte van KX via het digitale netwerk, nu volgt ook @Home waardoor een nog groter gebied KX digitaal kan ontvangen, waaronder Rob's moeder.

Op kanaal 866 van het digitale pakket van @Home kunnen nu ook de mensen in Noord Brabant, Overijssel, Groningen, Friesland, Drenthe en Limburg KX Radio ontvangen.

Volgens mede-oprichter Ties Roodhardt is het ook in de familiesfeer van hem en van Rob Stenders een welkome uitbreiding, want zo zegt hij op kxradio.nl: "onze beide moeders wonen in het verzorgingsgebied van @Home, dus die kunnen nu ook mooi de hele dag luisteren".

Bescheiden

Het mooie van KX Radio vind ik de bescheidenheid waarmee de fanatieke initiators de zender stap voor stap groter maken. Zonder vooraf te roepen 'gevestigde partijen te verslaan', 'zoveel procent marktaandeel te pakken' of iets dergelijks, weten ze steeds verder te groeien met KX.

Het bereik wordt nu steeds groter, maar heeft het station ook meer luisteraars? Zonder direct een oordeel over de (financiële) toekomst van KX Radio te willen vellen, zou wat inzicht in de luistercijfers welkom zijn. Ik ben namelijk benieuwd of het één groep vaste luisteraars is, of dat er meer mensen zijn die KX Radio ontdekken en omarmen. Dat laatste zou natuurlijk het mooist zijn, en dat allemaal For the love of music.
 
Meer over KX Radio:
- KX Radio start doorgifte via digitale kabel
- KXradio professionaliseert: verhuizing naar Eyeworks

Lees ook:KXradio weer een stap verder in haar expansie
Lees ook:KX Radio uiterlijk 1 november op de kabel
Lees ook:Rembrandt digitaal én mogelijk gepresenteerd
Lees ook:KXradio nu ook op iPhone en iPod Touch te beluisteren
Lees ook:KXradio nu ook via Hyves en iGoogle te beluisteren

1 Reacties // Reageer

One thought on “Moeder Rob Stenders kan haar zoon nu ook digitaal horen

  1. Jasper

    Ik denk dat de kracht van KX vooral in podcasting licht. Het station is te gevarieerd om de hele dag door naar te luisteren. Je moet juist de pareltjes eruit halen naar JOUW smaak. Die podcasts verzamel je, en luister je lekker af.

    Voorbeeld: het is redelijk ondoenlijk om iedere dinsdagavond naar held Mark van den Akker te luisteren. Maar iedere weekend download ik zijn podcast, en luister ik hem lekker af. Lang leve podcasting!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>