KX Radio start doorgifte via digitale kabel

KX Radio, de radiozender die vaak vooraf gegaan werd met de toevoeging 'internetstation'. Al ligt de nadruk van het station nog steeds wel op internet, puur en alleen een internetstation is het niet meer. Donderdagochtend is KX Radio namelijk gestart met het uitzenden via de digitale kabel van UPC. "Een mooie stap in de goede richting" omschrijft Rob Stenders het.

"Sinds de start van dit droomstation hebben we al zoveel mooie dingen meegemaakt. Een nieuwe studio, veel sympathie bij een continu groeiend aantal luisteraars en nu deze aansluiting op het digitale netwerk van UPC. Ik ben een gelukkig mens!", zo gaat Rob Stenders verder in de nieuwsbrief van de Club van NiKX.

Vanaf 1 november is KX Radio in de provincies Noord-Holland, Zuid Holland, Friesland, Gelderland, Flevoland én Noord-Brabant te ontvangen, op kanaal 82.

Expansie

KX Radio was in het begin enkel via internet te beluisteren en voor de mensen die live-programma's gemist hadden, waren er al de podcasts die beschikbaar gesteld worden via de site. Daarnaast was KX al te ontvangen via de mobiele telefoon en nu dus ook via de digitale kabel. En dat is nog niet het einde van de expansiedrift van KX, want zo zegt mede-oprichter Ties Roodhardt "Onze doelstelling is natuurlijk om in geheel Nederland te beluisteren te zijn via digitale kabel".

Zie ook:
- KX Radio uiterlijk 1 november op de kabel

Lees ook:Moeder Rob Stenders kan haar zoon nu ook digitaal horen
Lees ook:KXradio weer een stap verder in haar expansie
Lees ook:Radioactive headlines week 44
Lees ook:KX Radio uiterlijk 1 november op de kabel
Lees ook:Wild FM schrikt van plannen Radio Noord-Holland

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “KX Radio start doorgifte via digitale kabel

  1. Erwin

    Eindelijk, eindelijk, het lange geduld is beloond. Een mooie stap voorwaarts voor dit sympathieke radiostation. Ik zit op dit moment te luisteren en de kwaliteit is geweldig, net als de muziek trouwens maar dat is niets nieuws ;-) .

      /   Reply  / 
  2. Jorn

    @ Erwin: Mooi dat het goed werkt en dat de kwaliteit goed is! Ik zit toevallig ook nu te luisteren, naar Timur Perlin (maar wel gewoon via internet, werkt ook nog perfect).

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>