Juize.FM nieuwe kweekvijver voor talent?

Het hiphop en R&B radiostation Juize.FM heeft een nieuwe website met een aantal nieuwe features. Nieuw is onder andere Juize.FM TV waarop non-stop hiphop en R&B video's uitgezonden worden. Bezoekers van de site kunnen een eigen pagina op de website van Juize.FM aanmaken. Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor luisteraars om van zich te laten horen en zien door het uploaden van een demo.

Onder het kopje 'Drop Your Demo' op de website van Juize.FM kunnen bezoekers een demo, video, remix of beat uploaden of 'droppen'. Volgens programmadirecteur van Juize.FM Niels Hoogland, geeft de vernieuwde site de luisteraars de kans hun talent te laten zien en horen.

Vergelijkbaar initiatief heeft Slam!FM met Spotlight waarbij luisteraars hun eigen mixen (ook met video) kunnen uploaden.

Zie ook:
- Website TMF Radio compleet vernieuwd

Lees ook:538 Juize start met gepresenteerde programma’s
Lees ook:[Video] 3FM-luisteraar: Music, I think I love you!
Lees ook:Juize.FM en FunX reiken State Awards 2008 uit
Lees ook:3FM vernieuwt website compleet
Lees ook:Nieuwe website voor Radio Veronica

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>