3FM Awards voor ‘the best of the best’

Radiozender 3FM organiseert dit jaar de vijfde editie van de ’3FM Awards’. De publieksprijzen voor Nederlandse popmuziek worden eind april uitgereikt en de luisteraars van het radiostation kunnen daarvoor stemmen. Bij veel verkiezingen moet een keuze gemaakt worden uit een selectie bands en artiesten, maar bij deze stemming is de keuze geheel vrij. In aanloop naar de uitreiking van de muziekprijzen op 23 april 2009 staat 3FM gedurende een hele week in het teken van de awards. Om de ‘the best of the best’ te kunnen selecteren, heeft 3FM de stem van de luisteraars nodig.

De categorieën waarin de 3FM Awards te winnen zijn: beste band, zanger, zangeres, beste artiest pop, artiest rock, artiest alternative, beste single, beste album, beste live act en beste nieuwkomer. Vorig jaar won Krezip de 3FM Award voor beste vand en werden Alain Clark en Anouk bekroond tot respectievelijk beste zanger en beste zangeres van Nederland. Stemmen voor de awards van 2009 kan via deze link.

De 5e editie van de 3FM Awards vindt plaats op donderdag 23 april 2009 in de Gashouder in Amsterdam. Op 3FM is het van 17 tot en met 24 april ‘Week van de 3FM Awards’. De uitreiking van de publieksprijzen is live te volgen via 3FM en te zien op Nederland 3.

Zie ook:
- Speciale 3FM Award voor Edwin Diergaarde
- Stembussen voor ‘Zeroes Request’ geopend
- Winnaars 3FM Awards 2008

Lees ook:Line-up 3FM Awards nu helemaal bekend
Lees ook:Lijst met genomineerden 3FM Awards bekend
Lees ook:Nieuwe garde en gevestigde orde in de prijzen bij 3FM Awards
Lees ook:Caro Emerald wint Schaal van Rigter 2010
Lees ook:Kensington en Racoon grote winnaars 3FM Awards

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “3FM Awards voor ‘the best of the best’

  1. Pingback: Genomineerden ‘3FM Serious Talent Awards’ bekend | Radioactive

  2. Pingback: Lijst met genomineerden 3FM Awards bekend | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>