538 Juize start met gepresenteerde programma’s

Het digitale radiostation van Radio 538 ‘538 Juize’ heeft vanaf vrijdag 12 februari een nieuwe programmering. Van vrijdag- tot en met zondagavond heeft het webstation weer gepresenteerde programma’s, met de beste presentatoren die deze scene te bieden heeft. De rest van de week is non stop de beste hiphop en R&B te beluisteren.

Wekelijks stemmen vele bezoekers af op 538 Juize, waar de beste hiphop en R&B te horen is. Uit recent onderzoek van Continue Luister Onderzoek (CLO) in de categorie ‘overig’, blijkt dat 538 Juize in de leeftijdscategorie 13-34 het derde best beluisterde station is. Deze uitkomst is verkregen uit een onderdeel van het CLO onder stations welke niet standaard in dit maandelijkse onderzoek worden meegenomen.

12% online

Ook is gebleken dat 12% van de totale radiobeluistering online gebeurt. Reden voor het station om de trouwe en nieuwe luisteraars weer optimaal te bedienen met programma’s als onder andere Set it Off, Drop Your Demo, Binnenlandse Zaken, Brand New Jamz en House of Hiphop.

Programmaschema

De nieuwe programmering van hét hiphop en R&B station van Nederland ziet er als volgt uit:

Vrijdag:
18.00-20.00 – Set It Off / presentator: TLM
20.00-21.00 – Drop Your Demo / presentator: DJ Jeff
21.00-23.00 –  House Of Hiphop / presentator: Mr Ghostman, Deams en Sluwe Vosz

Zaterdag en zondag:
20.00-22.00 – Binnenlandse Zaker / presentator: Bobby Sukhraj
22.00-23.00 –  Brand New Jamz / presentator: Randall Spann
23.00-01.00 – Set It Off (herhaling van vrijdag) / presentator: TLM

Juize op 538

Naast deze gepresenteerde programma’s op 538 Juize, is elke zondagavond van 20.00 tot 00.00 uur ‘Juize op 538′ te horen op Radio 538. Dat programma blijft gepresenteerd worden door Niels Hoogland en DJ Jeff.

Lees ook:Juize.FM nieuwe kweekvijver voor talent?
Lees ook:Juize.FM en FunX reiken State Awards 2008 uit
Lees ook:Jamrock Radio nieuwe show op 538 Juize
Lees ook:Powermix nu ook op TV 538
Lees ook:Stadsjongeren luisteren (nog) het liefst naar 538

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “538 Juize start met gepresenteerde programma’s

  1. Kees

    Het is niet mijn genre, maar toch tof om te zien hoe het geesteskind van Niels Hoogland een nieuwe kans krijgt.

      /   Reply  / 
  2. Piet

    Welke zenders ataan er dan 1 en 2 bij overigen?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>