Nieuwslezer Arend Langenberg heeft kanker

Arend LangenbergNieuwslezer op de radio en voice-over van diverse tv-programma's Arend Langenberg heeft kanker. Langenberg blijkt een tumor in zijn endeldarm te hebben en die is kwaadaardig. De 59-jarige nieuwslezer moet chemotherapie en bestraling ondergaan. Gelukkig zijn er geen uitzaaiingen naar andere delen van zijn lichaam. De komende tijd is Arend niet op de radio te horen, maar hij gaat niet bij de pakken neerzitten.

Update: Kwaadaardige tumor bij Arend Langenberg verwijderd 

Aan De Telegraaf vertelt Arend Langenberg: "Ik hoopte dat er sprake was van een ontsteking, maar dat bleek niet het geval. Hoewel ik ben geschrokken van de uitslag, zit ik niet in zak en as. De artsen hebben me verteld dat ze het gezwel na de behandeling gaan verwijderen en dat er geen reden is tot paniek. Er zijn namelijk geen uitzaaiingen".

Arend Langenberg is nieuwslezer bij de radiostations die onder de Sky Radio Group vallen; Radio Veronica, Sky Radio en Classic FM. De bekende nieuwslezer hoopt vanaf september weer volledig aan de slag te kunnen. Tot die tijd is hij niet (live) op de radio te horen, maar als het nodig is wil Arend Langenberg achter de schermen wel inzetbaar zijn. Strijdkrachtige man!

Zie ook:
- BN-ers zingen voor nieuwslezer Arend Langenberg
- Nieuwslezer Langenberg trouwt Sky-luisteraars

Lees ook:Arend Langenberg ondergaat spoedoperatie
Lees ook:Kwaadaardige tumor bij Arend Langenberg verwijderd
Lees ook:Arend Langenberg aan de beterende hand
Lees ook:Arend Langenberg mag weer aan het werk
Lees ook:Aardige eerste klus voor Arend Langenberg: Joran deel 2

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>