Nieuwslezer Langenberg trouwt Sky-luisteraars

dedicon.nl)Twee luisteraars van Sky Radio geven elkaar op 7 juli aanstaande het jawoord tegenover nieuwslezer Arend Langenberg. Die trouwt het bruidspaar dat de winnaar wordt van de actie waarmee het commerciële radiostation is begonnen naar aanleiding van de komende bijzondere huwelijksdatum 07-07-07. Sterren Dansen op het IJs was kennelijk de opstap naar het podium waarop Langenberg in de laatste jaren is gaan staan.

De trouwerij vindt plaats op Schiphol, want het getrouwde stel vertrekt vlak na de plechtigheid op huwelijksreis naar een tropische bestemming. Leuke actie van Sky Radio en weer een grappige rol voor Langenberg, die sinds het ijsdansprogramma op SBS6 bekender aan het worden is dan de dj's van Radio Veronica bij wie hij (zogenaamd) boos wegloopt uit de uitzending.

Geloofwaardig

Bij deze zou ik wel even een discussie willen starten. Want een nieuwslezer is er in principe om het nieuws te brengen en daarvoor lijkt het mij een vereiste dat iemand de boodschap belangrijker maakt dan zichzelf. Langenberg profileert zich steeds meer en houdt ervan om in de belangstelling te staan. Is hij daarmee minder geloofwaardig als nieuwslezer, of maakt het niet uit? Wat vind jij?

Zie ook:
BN-ers zingen voor nieuwslezer Arend Langenberg

Lees ook:Nieuwslezer Arend Langenberg heeft kanker
Lees ook:Arend Langenberg aan de beterende hand
Lees ook:Arend Langenberg mag weer aan het werk
Lees ook:Arend Langenberg ondergaat spoedoperatie
Lees ook:Aardige eerste klus voor Arend Langenberg: Joran deel 2

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Nieuwslezer Langenberg trouwt Sky-luisteraars

  1. Puk

    Op Classic FM was hij naast nieuwslezer ook als presentator te horen. Hij verleent zijn stem ook aan diverse andere programma’s en commercials, waaronder het programma Peter R. de Vries – misdaadverslaggever. Hij is geen nieuwslezer maar een persoonlijkheid. Niets mis mee.

      /   Reply  / 
  2. Jan

    Mag Arend tegenwoordig mensen (wettelijk) trouwen.

      /   Reply  / 
  3. Bob

    Ik word zo moe van die Arend Langenberg… die zo nodig de BN-er moet uithangen… zucht

      /   Reply  / 
  4. Sander

    Ik heb Arend inmiddels verscheidene keren ontmoet. Ik moet zeggen, het is een hele aardige man die zeker te weten verstand heeft van zaken. Leuk om te horen dat hij op deze manier in acties wordt betrokken.

      /   Reply  / 
  5. Jan

    Al op Hilversum 3 (ja ja) werd Arend Langenberg door de (VARA)dj’s bij het programma betrokken. Er is dus niets nieuws onder de zon. En hij kan het goed hebben!

      /   Reply  / 
  6. Martin S

    Volgens klopt hier iets niet, Arend Langenberg gaat twee mensen trouwen? Mag hij dat dan. Raaaaaaar.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>