Arend Langenberg mag weer aan het werk

Arend LangenbergDe oude vertrouwde stem van nieuwslezer Arend Langenberg keert weer terug bij de radiostations van de Sky Radio Group. De 59-jarige Langenberg was al aan de beterende hand nadat hij geopereerd was aan een kwaadaardige tumor in zijn endeldarm. En nu mag hij weer aan het werk.

De nieuwslezer en voice-over is namelijk kankervrij verklaard. "Over drie maanden hoef ik pas weer terug voor controle", vertelt Arend Langenberg zaterdag aan De Telegraaf. Hij is inmiddels hersteld en mag weer aan het werk, maar eerst gaat Langenberg van een vakantie genieten. Daarna zal hij weer teksten voor diverse pro-gramma's inspreken, zoals 'Peter R. de Vries Misdaadverslaggever'.

Arend kijkt met veel plezier uit naar de toekomst, dus een terugkeer op de radio zal ook niet lang op zich laten wachten. Langenberg begon zijn carrière namelijk op de radio, in 1971 bij het toen nog illegale radiostation Veronica. Toen de zender in 1974 moest stoppen met uitzenden, stapte hij over naar het ANP waarvoor hij het nieuws op de publieke zenders voorlas. Sinds 2003 is Langenberg op de radio exclusief verbonden aan de Sky Radio Group.

Zie ook:
- Arend Langenberg aan de beterende hand
- Nieuwslezer Arend Langenberg heeft kanker

Lees ook:Arend Langenberg aan de beterende hand
Lees ook:Nieuwslezer Arend Langenberg heeft kanker
Lees ook:Aardige eerste klus voor Arend Langenberg: Joran deel 2
Lees ook:Arend Langenberg ondergaat spoedoperatie
Lees ook:Kwaadaardige tumor bij Arend Langenberg verwijderd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>