BN-ers zingen voor nieuwslezer Arend Langenberg

Alexander Stevens)Hoe een anonieme radionieuwslezer een ware mediapersoonlijkheid wordt: Arend Langenberg profileerde zich al bij Curry & The Crew – Operation Iraqi Sunrise – en Kicken Wordt Wakker bij Radio Veronica, maar sinds zijn hilarische televisie-optredens bij Sterren Dansen op het IJs (SBS 6) is zijn ster nu écht rijzende. De Gebroeders Ko hebben zelfs een carnavalssingle aan hem opgedragen en kregen hierbij hulp van een groep BN'ers.

Het nummer 'Arend' is een idee van Veronica televisie voice-over Alexander Stevens, die samen met de Gebroeders Ko een aantal BN-ers zover kreeg om de zangstudio in te gaan. Zo zijn onder anderen Manon Thomas, Emile Ratelband, Dries Roelvink en Johan Vlemmix te horen op de carnavalssingle 'Arend kan Alles', die je kunt downloaden via de website van Radio 538.

Geloofwaardigheid

Interessante vraag voor een discussie is misschien, of dit soort grappen en grollen de geloofwaardigheid van een nieuwslezer niet aantasten. Meedoen aan televisieshows, maar ook naast de nieuws- bulletins meepraten met de dj, is een rol die je op zich niet verwacht van een nieuwspresentator.

Aan de andere kant is het leuk om op die manier de mens áchter de nieuwsstem te leren kennen en is het blijkbaar iets van deze tijd. Ook bij Q-music (Hannelore Zwitserlood) en 3FM (Jurgen van den Berg e.a.) zijn de nieuwslezers wat prominenter aanwezig dan bij de meeste radiostations.

Alexander Stevens)
De hoes van de single 'Arend kan Alles'  (Afbeelding: Berk Music Productions)

Zie ook:
Een impressie van de opnamedag in beeld en geluid  (Alexander Stevens)

Lees ook:Alexander Stevens reageert sportief op kritiek
Lees ook:Nieuwslezer Arend Langenberg heeft kanker
Lees ook:Nieuwslezer Langenberg trouwt Sky-luisteraars
Lees ook:Arend Langenberg mag weer aan het werk
Lees ook:Arend Langenberg aan de beterende hand

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “BN-ers zingen voor nieuwslezer Arend Langenberg

  1. Kokstra

    Praten met de nieuwslezer is toch niet meer zo opvallend? Vind het ook best kunnen, meestal geven ze niet echt een mening over het onderwerp en blijven ze wel redelijk objectief.

      /   Reply  / 
  2. Valpa

    Heb Johan Vlemmix vandaag gesproken.. en hij zei dat het een hit zou gaan worden! Overigens heeft Johan 4 carnavalsplaten dit jaar.. en allemaal in de top 100 zei ie! Die man is echt geweldig =D

      /   Reply  / 
  3. Erik

    Wat een zangtalenten! NOT :-) )

      /   Reply  / 
  4. Erik

    O ja, vergeten, ik denk dat het best kan hoor, een nieuwslezer die meer naar voren treedt. Zolang het leuk is en het nieuws zelf gewoon serieus gebracht wordt, zie ik niet in waarom het niet zou kunnen.

    Gr,
    Erik

      /   Reply  / 
  5. Johan v. B.

    ach, je hebt a-klasse, b-klasse, c-klasse en daaronder zit nog meer pulp.
    dit past best in die c-klasse, nog net voor de ergste bagger.

    arend langebent is toch een van de mega-schnabbelaars? volgende maand doet ie ook lenen-punt-nl en dat soort armoede.

    alles voor de centjes.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>