Aardige eerste klus voor Arend Langenberg: Joran deel 2

Nieuwslezer en voice-over Arend LangenbergArend Langenberg is net hersteld van een aantal operaties waarbij een tumor uit zijn endeldarm is verwijderd. Vorige maand werd bekend dat de 59-jarige nieuwslezer weer aan het werk mag. Naast het nieuws lezen op de radio is Langenberg voice-over, onder meer bij het misdaadprogramma van Peter R. de Vries.

Zondagavond om half tien gaat op SBS6 een nieuw seizoen van 'Peter R. de Vries, Misdaadverslaggever' van start. Arend Langenberg is de vaste voice-over van dat programma. In de eerste uitzending van het nieuwe seizoen laat Peter R. de ontwikkelingen zien in de zaak van Natalee Holloway en de rol daarin van Joran van der Sloot.

Daarnaast onthult Peter R. de Vries de nieuwste activiteiten van Joran, namelijk de handel in Thaise vrouwen. Naar de uitzending begin februari 2008 keken maarliefst meer dan zeven miljoen mensen. De commotie rondom 'Joran deel 2' is wat minder groot, desalniettemin heeft De Vries in veel radio- en televisieprogramma's promotie ge-maakt voor de uitzending van zondag.

Zeven miljoen kijkers zal vanavond niet lukken gok ik zo, maar paar miljoen moet wel haalbaar zijn. Voor Arend Langenberg in ieder geval een aardige terugkeer als voice-over die door vele mensen gehoord zal worden.

Zie ook:
- Nieuwslezer Arend Langenberg heeft kanker
- Kwaadaardige tumor bij Arend Langenberg verwijderd
- Arend Langenberg ondergaat spoedoperatie
- Arend Langenberg aan de beterende hand
- Langenberg mag weer aan het werk

Lees ook:Arend Langenberg aan de beterende hand
Lees ook:Arend Langenberg mag weer aan het werk
Lees ook:Arend Langenberg ondergaat spoedoperatie
Lees ook:Nieuwslezer Arend Langenberg heeft kanker
Lees ook:Kwaadaardige tumor bij Arend Langenberg verwijderd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>