Arend Langenberg aan de beterende hand

Arend LangenbergNieuwslezer op de radio en bekende voice-over Arend Langenberg is aan de beterende hand. De 59-jarige Langenberg werd in juli geopereerd aan een kwaadaardige tumor in zijn endeldarm. In augustus bleek verdere behandeling nodig, maar nu gaat het weer goed met de nieuwslezer.

Dat vertelde Langenberg dinsdag zelf in het televisieprogramma RTL Boulevard. Zijn gewenste terugkeer in september was achteraf gezien wat te voorbarig. Het gaat nu weer beter met Langenberg en hij krijgt positieve signalen uit het ziekenhuis over zijn herstel.

Arend kijkt dan ook met veel plezier uit naar de toekomst. Hij zal snel weer achter de microfoon plaatsnemen, want binnenkort start een nieuwe serie van het misdaadprogramma van Peter R. de Vries. Naast zijn radiowerkzaamheden is Langenberg al jaren de voice-over van het SBS-programma.

Zie ook:
- Nieuwslezer Arend Langenberg heeft kanker
- Kwaadaardige tumor bij Arend Langenberg verwijderd
- Arend Langenberg ondergaat spoedoperatie

Lees ook:Arend Langenberg ondergaat spoedoperatie
Lees ook:Kwaadaardige tumor bij Arend Langenberg verwijderd
Lees ook:Nieuwslezer Arend Langenberg heeft kanker
Lees ook:Arend Langenberg mag weer aan het werk
Lees ook:Aardige eerste klus voor Arend Langenberg: Joran deel 2

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>