Anouk toegevoegd aan line-up, kaarten te winnen

Anouk treedt op tijdens 3FM Awards 2008De jaarlijkse radioprijzen voor de beste Nederlandse popartiesten, de 3FM Awards, worden komende zaterdag (26 april 2008) uitgereikt in The Factory in Amsterdam. Tussen de uitreikingen van de Awards door, zijn er optredens van bands en artiesten. Op laatste moment is bekend geworden dat ook rockdiva Anouk aan de line-up is toegevoegd. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat er zoveel artiesten optreden bij de Awards.

"Naast Kane, Moke, Krezip, Leaf, Voicst, Alain Clark en Racoon heeft ook Anouk nu toegezegd het podium op te gaan tijdens de uitreiking van de 3FM Awards", zegt Florent Luyckx, zendermanager van Radio 3FM. "Met deze line-up van Nederlandse topartiesten belooft de uitreiking een geweldig feest te worden."

De 3FM Awards worden zaterdag 26 april vanaf 20:00 uur uitgereikt. Een overzicht van de genomineerde artiesten vind je hier. De presentatie van de show is in handen van Giel Beelen, Eric Corton en Sander Lantinga. Het programma wordt live uitgezonden op Radio 3FM en de Vara doet verslag voor televisie.

Stemmen voor de 3FM Awards kan nog steeds. Sinds de stembussen op 29 maart open zijn gegaan, zijn er al 220.000 stemmen uitgebracht. Onder de stemmers geeft 3FM toegangskaarten voor de awarduitreiking weg. Winnaars van die entreekaarten kunnen dus ook aanwezig zijn bij het optreden van Anouk tijdens de 3FM Awards.

Zie ook:
- 50 Jaar Nederlandse popmuziek: tijd voor een award
- Stemmen voor de 3FM Awards 2008
- Nominaties 3FM Awards bekend gemaakt

Lees ook:Eerste optredens 3FM Awards bevestigd
Lees ook:Line-up 3FM Awards nu helemaal bekend
Lees ook:Eerste optredens 3FM Awards bekend
Lees ook:Stemmen voor de 3FM Awards
Lees ook:3FM wordt 100%NL

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>