Eerste optredens 3FM Awards bekend

Bløf, Go Back to the Zoo, De Jeugd van Tegenwoordig en Laura Jansen treden op tijdens de 3FM Awards 2011 op donderdag 14 april in de Gashouder (Westergasfabriek) in Amsterdam. 3FM-dj Giel Beelen maakte de eerste acts van de jaarlijkse awardshow vanmorgen bekend in zijn ochtendprogramma. De 3FM Awards zijn de radioprijzen voor de beste Nederlandse popacts en -artiesten, gekozen door de 3FM luisteraars. De uitreiking van de 3FM Awards vindt plaats tijdens een liveshow, waarvoor de kaartverkoop via 3fm.nl van start gaat. De komende weken maakt de publieke popzender meer namen van optredende artiesten bekend.

Naast de genoemde artiesten staat ook de winnaar van de 3FM Serious Talent Award op het podium tijdens de 3FM Awards. De Serious Talent Award is de prijs voor het meest succesvolle talent van dit jaar. Op zondag 10 april kiest 3FM de winnaar van de prijs tijdens een liveshow in de Melkweg in Amsterdam.

3FM Awards

Op donderdag 14 april vindt de uitreiking van de 3FM Awards plaats in de Gashouder (Westergasfabriek) in Amsterdam. Jaarlijks reikt de publieke popzender de 3FM Awards uit. Luisteraars stemmen vanaf 16 maart via de 3FM website op hun favoriete Nederlandse artiesten. 3FM doet vanaf 19.00 uur live verslag van de 3FM Awards. De VARA zendt de liveshow rechtstreeks uit op Nederland 3 van 20.25 tot 21.50 uur.

Het evenement is het hoogtepunt van de Week van de 3FM Awards. Van 9 april tot 15 april staat 3FM in het teken van de 3FM Awards. Het radiostation draait veel muziek van eigen bodem, van de winnaars van afgelopen edities en natuurlijk van de genomineerden van 2011.

Lees ook:Eerste optredens 3FM Awards bevestigd
Lees ook:Line-up 3FM Awards 2009 bekend gemaakt
Lees ook:Ook Jacqueline Govaert en Guus Meeuwis bij 3FM Awards
Lees ook:Lijst met genomineerden 3FM Awards bekend
Lees ook:Moke, Miss Montreal en Waylon bevestigd voor 3FM Awards

1 Reacties // Reageer

One thought on “Eerste optredens 3FM Awards bekend

  1. Kees

    Rot op, spamhoer!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>