Line-up 3FM Awards nu helemaal bekend

Precies een week geleden konden we al op deze blog de genomineerde voor de 3FM Serious Talent Awards bekend maken. Nu is de complete line-up bekend geworden. Kane, Kensington, Handsome Poets, Douwe Bob, Nielson en Mister and Mississippi treden 18 april op in de Gashouder. Dat maakte Giel vanmorgen op 3FM bekend.

De artiesten maken de line-up compleet. Eerder werd al bekend dat Blaudzun, Caro Emerald, The Opposites, Racoon en Laura Jansen het podium beklimmen tijdens de uitreiking van de jaarlijkse radioprijzen.

De 3FM Awards zijn de jaarlijkse radioprijzen voor de beste Nederlandse popacts en –artiesten, gekozen door de 3FM luisteraars. Vanaf 20 maart stemmen luisteraars op hun favoriete Nederlandse artiesten. De 3FM Awards worden uitgereikt in twaalf categorieën: Beste band, Beste zanger, Beste zangeres, Beste artiest Pop, Beste artiest Rock, Beste artiest Alternative, Beste artiest hiphop, Beste artiest Dance, Beste single, Beste album, Beste live act en Beste nieuwkomer.

3FM doet op 18 april vanaf 16.00 uur live verslag. De VARA zendt de show vanaf 20.25 rechtstreeks uit op Nederland 3. De presentatie van de show is in handen van 3FM dj’s Eric Corton, Giel Beelen en Sander Lantinga.

Wil je er bij zijn? Koop dan een kaartje voor de 3FM Awards Liveshow op 3fm.nl

Lees ook:Caro Emerald wint Schaal van Rigter 2010
Lees ook:Lijst met genomineerden 3FM Awards bekend
Lees ook:Uitreiking 3FM Awards 2009 live op de radio
Lees ook:Ook Di-rect en Guus Meeuwis treden op bij 3FM Awards
Lees ook:Ilse DeLange grote winnaar 3FM Awards 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>